Skip to content

Tom Hollander (56 de ani) a primit din greseala un bonus pentru The Avengers destinat lui Tom Holland (27 de ani). „Era o suma cu sapte cifre” a spus actorul

Una dintre cele mai amuzante vesti ale saptamanii a venit de la Tom Hollander care a povestit intr-un talk show american cum a fost confundat cu mai tanarul sau coleg Tom Holland si a primit un bonus financiar foarte mare care i se cuvenea acestuia.

Hollander are 56 de ani, a jucat in “Pride & Prejudice,” seria  “Pirates of the Caribbean” , “The White Lotus” si “The Night Manager”, Tom Holland are 27 de ani si e cunoscut pentru rolul sau Spiderman, cu extensia Marvel a filmului cu supereroi, „The Avengers”. Sunt amandoi britanici, amandoi au prenumele Tom si pentru o vreme au fost reprezentati de aceeasi agentie.

Intamplarea amuzanta pentru noi, mai putin vesela pentru actorul mai tanar, s-a petrecut in urmatorul context: Hollander, adica actorul mai in varsta, avea de incasat de la un job la BBC, 30.000 de dolari si cand a intrebat contabilitatea agentiei care il reprezinta daca s-au incasat banii a primit un raspuns care l-a distrat foarte tare “ai o incasare de la un bonus pentru rezultate la box office pentru The Avengers”

Hollander si-a spus: „Nu cred ca sunt in acest film”, dar a deschis mailul trimis de agentie care era destinat colegului sau, Holland.

„Era o suma uimitoare”, a spus Hollander. „Nu era salariul lui pentru acel film, era prima parte din bonusul lui pentru rezultatele la box-office. Erau mai mulți bani decat vazusem vreodata. A fost o suma de sapte cifre.” Actorul a informat agentia de impresariat ca banii nu ii erau destinati lui si contabilitatea a facut plata catre actorul care-l interpreteaza pe Spiderman.

Hollander se afla acum in campania de promovare pentru serialul „Feud: Capote vs. The Swans” in regia lui Ryan Murphy in care il interpreteaza pe Truman Capote.

Desi este familiarizat cu lumea marilor joburi de la Hollywood, pentru ca l-a interpretat  pe Lord Cutler Beckett in franciza „Piratii din Caraibe” si a jucat in „Mission: Impossible – Rogue Nation”, Hollander  si-a aratat respectul fata de  modul in care este apreciat colegul sau mai tanar si nivelul de recompensa la care s-a ridicat cota lui.

In acest timp, Holland, actorul mai tanar din aceasta poveste simpatica, asteapta vesti de la Marvel pentru ce se va intampla cu Spiderman, dar dovedeste inca o data ca pentru cei 27 de ani ai sai are o viziune foarte buna si ferma pentru felul in care isi dezvolta cariera. El a pus conditii legate de felul in care va evolua povestea din noul Spiderman cerand ca personajul sa aiba o continuare care il pune in valoare si e in concordanta cu istoricul sau, dar si simpatia si asteptarile publicului.

„Tot ceea ce pot spune este ca ne-am implicat activ in conversații despre cum ar putea arata o a patra interpretare a personajului meu”, a declarat Holland pentru presa. „Daca putem gasi sau nu o modalitate de a face dreptate personajului ma voi intoarce. Asta pentru ca ma simt foarte protector fața de Spiderman, Sunt foarte, foarte norocos ca am reusit sa lucram la o franciza care a devenit mai buna cu fiecare film, care a avut mai mult succes cu fiecare film, ceea ce cred ca este cu adevarat rar, si vreau sa ii protejez mostenirea. Deci, nu voi face alt film de dragul de a face inca unul. Va trebui sa merite timpul personajului.”

Citește în continuare