Skip to content

Comic Con Romania  se desfasoara intre 19-21 aprilie la Romexpo. Actrita suedeza MyAnna Buring (The Witcher, Downton Abbey ) va fi la Bucuresti

Dupa ce anul trecut, Comic Con Romania a marcat cei 10 ani de existenta prin doua evenimente inedite, dintre care una gazduita de Arena Nationala, in 2024 revine in forta cu o noua editie. Asa cum ne-a obisnuit, in perioada 19-21 aprilie, Comic Con va transforma complexul Romexpo din Bucuresti in taramul preferat de toti cei pasionati de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si nu numai.

MyAnna Buring, cunoscuta pentru interpretarea vrajitoarei Tissaia de Vries din serialul Netflix, The Witcher, se numara printre primii actori de la Hollywood confirmati la Comic Con si va sosi, astfel, la Bucuresti, unde va face fotografii individuale cu fanii, va oferi autografe personalizate si va interactiona live cu publicul in cadrul sesiunilor dedicate de intrebari si raspunsuri. Actrita va fi prezenta la eveniment sambata, 20 aprilie.

De origine suedeza, MyAnna a debutat in 2005, in rolul principal din pelicula horror The Descent.

Gratie talentului si a versatilitatii de care a dat dovada de-a lungul carierei, MyAnna a reusit sa obtina numeroase roluri in productii variate, de la seriale, la filme sau la piese de teatru.

Filmografia ei cuprinde titluri importante precum Downton Abbey, The Twilight Saga sau Dr. Who, la care se mai adauga si rolurile din distributia principala a serialelor The Responder, Ripper Street si In The Dark.

Din 2019 a inceput sa o interpreteze pe Tissaia de Vries, mentor al lui Yennefer si rector Aretuza, o academie pentru femeile cu puteri magice.

In perioada urmatoare, Comic Con Romania va dezvalui noi nume de actori, plus alte atractii ale editiei ce va avea loc in perioada 19-21 aprilie. Mai multe informatii, inclusiv preturile biletelor sunt disponibile pe www.comic-con.ro

De-a lungul celor 11 ani, la Comic Con Romania, au participat numerosi actori cunoscuti de la Hollywood, dintre care ii amintim pe  Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Alfred Enoch (How to Get Away with Murder, Harry Potter), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum si multi alti actori de seama din productii de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Citește în continuare