Skip to content

Red Passion de Valentine’s Day. Pachet special Campari pentru o seara ca-n filme

Foto: Urban.ro

De Valentine’s Day ne dorim fiecare dintre noi sa cream o atmosfera speciala pentru cei dragi, sa transmitem dragostea noastra in cuvinte frumoase dar mai ales intr-o experienta memorabila.

Trandafiri, atmosfera eleganta – toate sub puternica si inspirationala culoare rosie, conversatii rafinate si – un sfat de la urban.ro – un cocktail cu Campari care sa relaxeze atmosfera, sa aduca o nota vibranta si sa va poarte intr-o lume rafinata, chiar daca sunteti pe terasa de acasa.

Ca sa aveti un punct de plecare in conversatiile voastre in cuplu, in jurul cocktailului, va spunem ca ceea ce gasim intr-o sticla de Campari are o reteta secreta de sute de ani, si tot ceea ce stim este ca avem o infuzie de ierburi amare, plante aromatice si fructe in alcool si apa.

Campari functioneaza bine in bauturile cocktail, conferindu-le o personalitate puternica prin gustul sau complex si unic, mai ales ca avem o bautura foarte versatila, fapt dovedit de inovatiile pe baza de Campari care sunt in meniurile celor mai bune baruri si restaurante din intreaga lume.

Asa ca iti dam retetele cocktailurilor iconice pe baza de Campari si iti mai facem un cadou ca sa creezi in jurul tau atmosfera cosmopolita si pasiunea pe care o aduce aceasta bautura unica: cateva informatii despre prezenta acestor cocktailuri in arta contemporana, informatii perfecte pentru debutul unei conversatii cosmopolite.

Campari este sinonim cu Red Passion, dorinta din noi pe care este imposibil sa o ignoram. Fiind intruchiparea acestei filosofii, Campari considera ca mixologii sunt maestri ai creativitatii si ai artei, care emana pasiune inflacarata in fiecare dintre creatiile lor, iar un cocktail cu Campari inseamna indirect o excursie senzuala imersiva catre Milano si eleganta rafinata.

Partea frumoasa este ca acum puteti aduce acasa la voi intregul set up elegant si rafinat pentru ca in magazine gasiti un pachet special, Campari alaturi de un pahar, cu care poti crea atmosfera din cele mai rafinate baruri din lume; doar sa faci perfect cocktailurile.

Campari Spritz

Foto: Campari.com

3 parti prosecco Cinzano

2 parti Campari

O parte apa tonica

Se garniseste cu o felie de portocala si se serveste intr-un pahar Campari, asemeni celui pe care-l gasiti in pachetul special.

Unul dintre filmele iconice ale Hollywoodului glamour are un Negroni intr-un moment cheie, in care e la mijloc multa seductie si mult glam. Filmul se numeste “The Roman Spring of Mrs Stone” (tradus la noi “O noua primavara”) si ii are in rolurile principale pe Vivien Leigh si Warren Beatty; apoi unele dintre cele mai rafinate si frumoase femei ale lumii au fost parte din faimoasele calendare Campari- de la Penelope Cruz, Eva Green si pana la Uma Thurman sau Salma Hayek.

Campari Negroni

Foto: Campari.com

O parte Campari

O parte Gin

O parte vermut rosu

Toate ingredientele se amesteca intr-un pahar cu doua cuburi de gheata, si se garniseste paharul cu o felie de portocala.

Daca pentru aceasta seara speciala vreti ceva non alcoolic va recomandam Crodino, un aperitiv fara alcool.

Daca pentru voi o seara in doi inseamna liniste, glam cosmopolit, pasiune si o atmosfera unica, daca sunteti pasionati si de atentia la detalii si sunteti in cautarea unui gust perfect, incercati aceste cocktailuri.

In plus, sa stiti ca aceste cocktailuri cu Campari se servesc si la Festivalurile de film de la Venetia, Cannes sau Berlin, deci puteti avea acasa o atmosfera… ca-n filme.

Citește în continuare