Skip to content

A aparut primul trailer al filmului „The Crow” cu Bill Skarsgård si FKA Twigs. In ce directie vizuala merge noua interpretare a romanului grafic original al lui James O’Barr.

Columbia Pictures a dezvaluit primul trailer al filmului „The Crow”, regizat de Rupert Sanders, a carui lansare este programata pentru 7 iunie.

„Suflete pereche Eric Draven (Skarsgård) si Shelly Webster (FKA twigs) sunt ucisi cu brutalitate atunci cand demonii trecutului ei intunecat ii prind din urma”, se arata in sinopsisul oficial. „Avand sansa de a-si salva adevarata iubire sacrificandu-se pe sine, Eric porneste sa se razbune fara mila pe ucigasii lor, traversand lumile celor vii si ale celor morti pentru a indrepta lucrurile gresite.”

Bill Skarsgård (It, John Wick: Chapter 4) interpreteaza o noua incarnare a lui Eric Draven, rolul jucat de Brandon Lee in adaptarea originala a lungmetrajului. FKA Twigs joaca, de asemenea, rolul lui Shelly Webster, logodnica lui Eric.

Trailerul poate fi urmarit mai jos, presa americana a scris ca a videoclipul a adunat un numar record de dislike-uri pe YouTube ─ peste 50.000 in decurs de 24 de ore ─ fiind intens criticat de fanii filmului original.

Inspirat din seria de benzi desenate a lui James O’Barr, The Crow il are in rolul lui Bill Skarsgård pe Eric Draven, un muzician rock gotic care este ucis cu brutalitate alaturi de logodnica sa, Shelly (FKA Twigs), pentru ca apoi sa se intoarca din morti cu ajutorul unei corbi misterioase si sa se razbune.

Din distributia filmului The Crow mai fac parte Danny Huston, Isabella Wei, Laura Birn, Sami Bouajila si Jordan Bolger.

Scenariul este semnat de Zach Baylin si William Schneider. Producatori sunt Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks si raposatii Samuel Hadida si Ed Pressman.

„Nu am facut niciodata niciun test intre Bill si Twigs”, a declarat Sanders pentru Vanity Fair despre protagonistii filmului. „I-am invitat la cina atunci cand au sosit prima data [pe platou] in Praga si am fost un pic ca un parinte nervos care se uita sa vada daca au existat scantei, pentru ca nu stii. Si au fost grozavi. Au stat impreuna si au intrat direct in joc.”

Sanders a sugerat ca aceasta versiune a infatisarii lui The Crow este inspirata mai mult de propria sa viata decat de reprezentarea originala a personajului din benzile desenate, impreuna cu versiunea lui Brandon Lee din filmul din 1994.

The Crow va fi lansat in cinematografele romanesti pe 7 iunie 2024.

Citește în continuare