Skip to content

Madonna cu garda super jos in concert in Los Angeles. Cantareata a dezvaluit detalii despre problemele de sanatate de anul trecut si a multumit celor care au salvat-o de la moarte

In deschiderea unui turneu de cinci seri la Kia Forum din Los Angeles, luni seara, Madonna a povestit detalii despre cat de grea a fost problema de sanatate din vara anului trecut, multumindu-i medicului si celorlalte cadre medicale aflate in public care au ajutat-o in timpul si dupa zilele petrecute in coma indusa.

Cantareata a dezvaluit ca un medic cunoscut, Dr. David Agus, a fost cel care a ajutat-o in aceasta criza. El si alti membri ai echipei sale si ai familiei sale apropiate au fost prezenti la concert si au fost mentionati in timpul unui discurs amuzant, ascutit si aparent improvizat de noua minute pe care l-a tinut la sfarsitul spectacolului, precedand o versiune a piesei „Express Yourself” pe care a cantat-o singura la o chitara acustica.

„A fost un lucru ciudat sa nu simt in sfarsit ca nu mai detin controlul”, a declarat ea in fata publicului, despre momentul cand efectele drastice ale unei infectii bacteriene care au dus-o la terapie intensiva in iunie anul trecut.

In debutul povestirii, cantareata a spus: „Am cazut de pe o multime de cai si mi-am rupt o multime de oase. Am un sold din titan. Adica, lista poate continua, dar nimic nu ma poate opri”. Ea si-a intrerupt pentru scurt timp povestea pentru a canta un fragment a cappella al unuia dintre cele mai cunoscute cantece ale sale: „Nu-mi spuneti sa ma opresc…”

In continuare, Madonna a spus: „Vara trecuta am avut o surpriza. Se numeste… aaa… o experienta aproape de moarte. Da, si nu glumesc. A fost destul de infricosator. Evident, nu am stiut timp de patru zile, pentru ca am fost in coma indusa. Dar cand m-am trezit, primul cuvant pe care l-am spus a fost „Nu”. Oricum, asta mi-a spus asistenta mea. Si sunt destul de sigur ca Dumnezeu imi spunea: „Vrei sa vii cu noi? Vrei sa vii cu mine? Vrei sa mergi pe aici?”. Iar eu am spus: „Nu. Nu.””

Madonna a continuat sa trimita aprecieri „unui om foarte special din public in aceasta seara”, Dr. Agus. „A suportat atatea telefoane amuzante din partea mea. Cand am fost bolnava si literalmente nu puteam sa merg din pat la toaleta, il sunam din doua in doua zile si il intrebam de ce nu am energie. Cand avea sa-mi revina energia? Cand aveam sa ma simt din nou eu insami? Cand as putea sa ma intorc din nou in turneu? Cand, cand, cand, cand, cand, cand, cand, cand, cand, cand? Si tot ce imi spunea era: „Du-te afara, la soare”.”

Madonna, nefiind o adoratoare a soarelui, a spus ca i-a raspuns: „Mi-ai vazut pielea?”.Raspunsul lui:”Du-te afara la soare. Ai nevoie de vitamina D pentru ca rinichii tai sa functioneze in continuare”. Si, a continuat ea, „Nu am putut sa le pun pe cele doua impreuna. Urasc soarele, dar am facut-o oricum, si mi-a fost atat de greu sa merg din casa pana in curtea din spate si sa stau la soare. Stiu ca pare o nebunie, dar a fost dificil, si nu stiam cand ma voi putea ridica din nou si cand voi putea fi din nou eu insami si cand imi voi recapata energia. A fost un lucru ciudat sa nu mai simt in sfarsit ca detin controlul.Si asta a fost lectia mea de a renunta.”

Vedeta a mai oferit multumiri „tuturor celor care sunt aici si care au avut grija de mine si au ascultat toate plangerile mele nesfarsite si nevoia de predictii pe care nu le puteam avea.Sunteti rabdatori si buni si inca sunteti.Inca ma ajutati sa am grija de toti cei pe care ii cunosc si care sunt bolnavi. Iti multumesc foarte mult, oriunde ai fi”.

 Madonna le-a multumit in continuare copiilor ei, inclusiv catorva care au cantat cu ea in timpul spectacolului de luni seara, printre care Mercy, care a cantat la pian in sprijinul mamei sale la „Bad Girl”, si David, care a cantat la chitara acustica la „Mother and Father”. De asemenea, Estere isi face aparitia in fiecare seara in timpul concursului de dans simulat din „Vogue”.

„Copiii mei sunt cei care m-au ajutat cu adevarat sa ma descurc, pentru ca au muncit din greu si… nu am vrut sa-i dezamagesc. Asa ca am stabilit o data si acea data a devenit realitate.Si nu am vrut sa-mi dezamagesc fanii.Niciodata nu o fac.”

„Viata mea a fost, evident, un rollercoaster… din punct de vedere artistic, emotional, mental, fizic. Iar acest spectacol, in fiecare seara, nu este chiar atat de greu pentru mine din punct de vedere fizic, ci mai greu din punct de vedere emotional, pentru ca va spun cu adevarat povestea vietii mele.”, a spus ea, in timp ce multimea a inecat o parte din discursul ei cu aplauze.

Turneul Madonnei continua cu alte spectacole la Forum joi, sambata si luni. Ea ramane apoi in zona Californiei de Sud, dar se muta la Acrisure Arena din Palm Springs pentru un concert pe 13 martie.

Turneul Celebration Tour, care initial fusese programat sa inceapa in SUA in iulie, a sfarsit prin a incepe cu patru concerte la Londra in octombrie, iar etapa nord-americana va incepe in decembrie in Brooklyn.

Citește în continuare