Skip to content

(video) Aseara a fost lansat primul trailer pentru Joker: Folie à Deux. ”Nu e  un musical, dar este un film in care muzica este un element esential”, spune regizorul Todd Philips

Warner Bros a lansat aseara primul trailer pentru Joker: Folie à Deux, continuarea succesului din 2019, care il readuce pe Joaquin Phoenix in rolul sau premiat cu Oscar si o are in rol secundar pe Lady Gaga in Harley Quinn. Filmul va ajunge in cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Studioul a dezvaluit trailerul in timpul prezentarii sale la CinemaCon din Las Vegas.

Todd Phillips a revenit  ca regizor si scenarist pentru continuarea povestii, care este prezentata ca o drama cu elemente muzicale care se desfasoara in Arkham si in jurul acestuia. Distributia ii include, si pe Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland si Harry Lawtey, iar Zazie Beetz revine din primul film.

Philipps a urcat pe scena la Comic Con Las Vegas si le-a spus participantilor: „Au trecut cinci ani de cand am fost aici ultima data. Am ratat ceva? Doar o pandemie globala, greve duble, o recesiune economica. … Sunt sigur ca nu v-a afectat pe niciunul dintre voi”.

El a spus ca ar fi vrut sa vina mai devreme pentru a le multumi participantilor pentru sprijinul acordat lui Joker, dar pandemia a lovit chiar in perioada urmatoare lansarii.

„Cand faceam primul film, Joaquin si cu mine vorbeam mereu despre o continuare pentru ca ne distram de minune, dar niciodata nu am fost cu adevarat seriosi”, a adaugat el.

„Apoi, cand Joker a devenit un succes urias, in timpul pandemiei am decis sa facem continuarea si ne-am distrat de minune. Am ales-o pe Gaga pentru ca este magica. Am fost producator la „A Star is Born” si acolo am vazut ca munceste cu devotament si pune magie in tot ce joaca. Nu am vorbit niciodata despre acest film ca despre un musical, dar este un film in care muzica este un element esential. Primele moduri in care l-am descris pe Arthur au fost ca fiind ciudat, distant si distant, dar are muzica in el, are o gratie in el. „

Primul Joker a fost un succes masiv pentru Warner Bros/DC, depasind Deadpool pentru a deveni filmul R-rated cu cele mai mari incasari din toate timpurile, inregistrand 1,79 miliarde de dolari in box office-ul global. A obtinut 11 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film, castigand pentru interpretarea lui Phoenix si pentru muzica originala.

Citește în continuare