Skip to content

Serialul anilor 90  „Melrose Place” pregateste un nou sezon. Heather Locklear, Laura Leighton si Daphne Zuniga se intorc

„Melrose Place” Heather Locklear 1993

Trendul care exploateaza nostalgia unei generatii dandu-i din nou amintiri si senzatii pe care le-a trait in tinerete, vine in televiziune din nou cu o reunire a unui serial celebru. Am avut reunirea Friends, Sex & the City continua schiopatand de batranete, si acum avem Melrose Place.

In anii 90 serialul vorbea despre luxul accesibil si prietenia care se formeaza intr-un grup de tineri care stau intr-un complex de lux. Producatorii, cu Darren Star care a creat si Sex & The City, dar si recentul Emily in Paris, au incercat o reluare in 2010 care nu a mers prea bine.

De data aceasta trei dintre vedetele din prima serie preiau pvestea si o duc mai departe.

Heather Locklear (care a fost mereu anuntata ca „vedeta invitata speciala” pe vremuri, desi, odata intrata in drama, a preluat rapid rolul principal), Laura Leighton si Daphne Zuniga s-au intors pentru a-si relua rolurile in cea mai recenta versiune, de data aceasta de la scenarista Lauren Gussis.

Gussis va fi, de asemenea, producator executiv impreuna cu Leighton, Zuniga, Tiffany Grant si Jason Weinberg.

In noul episod aflat in lucru, cand unul dintre cei mai dragi prieteni moare subit, locuitorii din Melrose Place se aduna pentru a-l onora pe cel decedat. Dar oala sub presiune a reuniunii descopera in curand vechi traume, reaprinde vechi iubiri, reaprinde vechi resentimente si dezvaluie noi secrete… aruncand personajele noastre intr-o drama haotica ce aminteste de trecut, dar cu o perspectiva mult mai moderna.

Originalul „Melrose Place” a fost difuzat timp de sapte sezoane pe Fox, intre 1992 si 1999. Initial, serialul a fost gandit ca o drama avandu-iprotagonisti pe actoriiThomas Calabro, Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Doug Savant, Vanessa A. Williams si Amy Locane, iar mai tarziu Daphne Zuniga. Apoi, Heather Locklear s-a alaturat in rolul Amandei Woodward, iar focurile de artificii au inceput.Mai tarziu, in distributie s-au adaugat Laura Leighton, Marcia Cross, Jack Wagner, Kristin Davis, Rob Estes, Lisa Rinna si Brooke Langton.

Locklear, Leighton si Zuniga vor juca in rolurile principale, reluandu-si personajele preferate de fani ca Amanda Woodward, Sydney Andrews si, respectiv, Jo Reynolds.

Melrose Place, precum si serialul din care a fost desprins, Beverly Hills, 90210, au fost create de Star si produse de Aaron Spelling’s Spelling Television pentru Fox.

Citește în continuare