Skip to content

Nicola live @ club Tribute Bucuresti

Sambata, 9 ianuarie fanii Nicolei sunt asteptati la un concert 100% live in clubul Tribute din Bucuresti (Calea Victoriei 118).

In ultima perioada Nicola a lansat albumul cu numarul 6, „Thank You„, care contine 13 piese si reprezinta recunostinta si aprecierea pe care artista o simte fata de cei care i-au fost alaturi de-a lungul timpului. Pentru acest album artista a lucrat cu nume de rezonanta din industria muzicala internationala, ea insasi demonstrandu-si abilitatile de textier si compozitor.

Primul extras pe single este “My love” (pop-dance), piesa ce se incadreaza in tendintele actuale, evidentele calitati vocale ale Nicolei dandu-i plusvaloare.

Asadar, aceia dintre voi care doresc sa asculte atat piese de pe albumul nou, cat si hituri vechi ale artistei, sunt asteptati in club Tribute, avand ocazia sa achizitioneze si ultimul album semnat Nicola, care se va gasi la vanzare in ziua concertului.

Citește în continuare

Single nou Nicalai: "Rockstar!"

Nicalai revine cu un nou single anul acesta, un single al carui titlu l-a promovat mult prin intermediul contului personal de Twitter.Single-ul se numeste "Rockstar!", a fost inregistrat si produs…

Citeste mai mult