Skip to content

Recomandari filme (4 – 10 iunie)

A venit si ziua aia pe care fetele au marcat-o in calendar. Doamnelor si domnisoarelor, weekendul asta avem parte de Sex and the city 2! Gasca vesela reintra in scena cu o noua provocare: distractie, prietenie si moda – intr-un decor exotic. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) si Samantha( Kim Cattrall), la fel de cochete, la fel de simaptice, dar cu doi ani mai batrane, din aglomeratul New York, direct in desert. Criza financiara mondiala le afecteaza si pe ele, dar dupa cum le cunoastem – orice provocare, le face mai puternice.

A doua premiera a saptamanii este Cod galben de crima (Giallo), un thriller regizat de Dario Argento. Fanii filmelor de suspans tip giallo nu pot sa lipseasca de la premiera, mai ales ca in rolurile principale apar doi actori indragiti : Adrien Brody si Emmanuelle Seigner. Nu este un film pentru toate gusturile asa ca daca sunteti genul care vreti sa mergeti la sigur, cititi mai intai recenzia si nu va lasati pacaliti de trailer.

Astea sunt cele doua premiere ale saptamanii. Alte recomandari, pentru restantieri :).

Pentru ca tot a fost ziua copilului, puteti incerca ceva mai apropiat de lumea povestilor. Daca v-au placut Shrek, Kung Fu Panda si Madagascar, atunci sigur o sa va placa si un dragon imblanzit. Doar saptamana viitoare mai puteti viziona in cinematografe How to train your dragon, un film bazat pe o carte pentru copii scrisa de Cressida Cowells care prezinta o poveste haioasa cu personaje simpatice care cred ca va vor cuceri. De vizionat obligatoriu in varianta 3d.

Sau, tot asa pe ultima suta de metri, puteti face cunostinta cu prima printesa de culoare din istoria desenelor animate Walt Disney . The Princess and the Frog este o animatie care combina comedia, aventura si muzica intr-un mod fermecator. Motiv pentru care a obtinut si doua nominalizari la Oscar si la Golden Globes.

Citește în continuare