Skip to content

Poza zilei: Lady Gaga in videoclipul You and I

Lady Gaga a dat pe Twitter prima poza din videoclipul You and I, al patrulea single extras de pe albumul Born This Way lansat in primavara acestui an. Nu ii vedem fata insa ne putem da seama ca e un clip mai… normal!

Lady Gaga a promis ca videoclipul You and I va fi lansat o data cu tweet-ul numarul 1000. Poza de mai sus reprezinta tweet-ul 993 deci a mai ramas putin pana la lansare.

Piesa a fost deja promovata prin emisiuni TV si a fost cantata de zeci de ori in The Monster Ball Tour insa va fi trimisa la radiouri abia pe 23 august. Probabil atunci va aparea si clipul filmat in desertul Nebraska.

You and I a fost compusa de Gaga impreuna cu Robert Lange, are un sample din Queen – We Will Rock You si o interventie de la unul dintre membrii trupei, chitaristul Bryan May. Daca nu stiti melodia, ASCULTATI MAI JOS!

Variante live ale single-ului You and I puteti asculta pe site in inregistrarile de la Amp Radio si American Idol. Coperta single-ului o gasiti AICI.

O noutate calda este faptul ca Gaga va canta pe scena MTV VMA 2011 unde are 3 nominalizari! A fost confirmata azi-noapte in lista perfomerilor!

Asteptati cu nerabdare clipul You and I? Pana atunci va las cu Povestea lui Lady Gaga – MTV Special!

Citește în continuare

Sziget Festival 2011

In aceasta saptamana, din 8 august si pana pe 14 august, are loc Festivalul Sziget, cel mai important festival din Europa Centrala si de Est, organizat anual pe langa Budapesta…

Citeste mai mult