Skip to content

Madonna – Give Me All Your Luvin\’ (preview videoclip)

Madonna a pregatit un videoclip spectaculos pentru Give Me All Your Luvin\’ si e gata sa ni-l arate! Au aparut cateva secunde din noul material in care regina pop-ului apare alaturi de Nicki Minaj si M.I.A.!

Nu stiu daca e vorba de mult Photoshop, mult machiaj, multe operatii estetice sau injectii cu botox insa Madonna arata fenomenal! Indraznesc sa spun ca e mai fresh decat Nicki Minaj si M.I.A. la un loc.

Un teaser mai lung al videoclipului Give me all your luvin\’ vom vedea joi seara iar vineri vom avea clipul intreg! Materialul a fost regizat de Megaforce si asa cum puteti vedea mai jos, e plin de jucatori de majorete!

Vezi AICI coperta single-ului Give me all your luvin\’ si citeste mai multe detalii despre noul album al artistei, M.D.N.A.! Iar AICI puteti asculta o alta piesa noua a divei, una care a castigat deja un Glob de Aur pentru coloana sonora a filmului W.E – Masterpiece!

Fanii Madonnei s-au cam suparat la vederea acestui teaser cand si-au dat seama ca recicleaza o idee folosita deja de ea in turneul The Virgin Tour in 1985 – e vorba de crucea aia peste costum si faptul ca e similar! Vezi in poza de mai jos!

Nu degeaba i se spune regina muzicii pop! Sa ai atat de multa energie si sa reusesti sa fii relevanta in acelasi timp cu Lady Gaga, Rihanna, Adele, Beyonce si Katy Perry e foarte greu insa daca cineva o poate face, aia e Madonna, nu-i asa? Si parca ne face sa uitam cat de proasta e piesa noua! :))

Citește în continuare