Skip to content

Cum crezi ca suna Zaleilah in varianta acustica?

Mandinga au oferit fanilor si o varianta acustica pentru Zaleilah, piesa cu care se afla in concursul pentru Eurovision 2012 si a carei videoclip a fost lansat in premiera pe urban.ro in urma cu vreo doua saptamani.

 
Nu dispunem de detalii despre aceasta varianta acustica a piesei Zaleilah postata pe canalul oficial de youtube de catre cei de la Mandinga asa ca nu ne ramane decat sa o ascultam impreuna. 
 
Va pot spune insa ca zilele trecute Mandinga a facut super super show in Heaven Studio din Timisoara. 
 
De asemenea, o informatie de ultima ora, Mandinga va fi a treia trupa care intra in Finala Eurovision Romania 2012 pe 10 martie 2012.  Dar sa ascultam intai MandingaZaleilah in varianta acustica si continuam apoi dicutia despre Eurovision.
 

 
 
Trupa Mandinga, cu piesa Zaleilah, se numara printre artistii cu cele mai mari sanse de a reprezenta Romania la Eurovision 2012. Finala de la Baku (Azerbaijan) va avea loc in mai, dar pana atunci, pe 10 martie are loc finala de la Bucuresti. Puteti afla mai multe detalii despre concurs, aici. De asemenea, daca nu atu facut-o inca, puteti asculta toate piese din concurs
 
Cum vi se pare varianta asta a piesei Zaleilah? E relevanta prestatia asta pentru ce s-ar putea  intampla la Eurovision?
 
p.s. Fanii Mandinga care vor sa revada videoclipul Zaleilah, o pot face aici.

Citește în continuare