Skip to content

Petrecerea de deschidere One World Romania 2012 cu Loungerie II

Club Control si Loungerie II te asteapta la concertul si petrecerea de deschidere a One World Romania, Festival Internatonal de film documentar dediat drepturilor omului, care va avea loc intre 13 si 18 martie la Bucuresti. 

Marti, 13 martie, de la ora 23, Control este gazda party-ului de deschidere a Festivalului One World Romania, editia 2012. Sarbatorim alaturi de trupa Loungerie II , iar dupa concert, DJ Nek ne va ascuti simturile muzical, ca o incalzire pentru cele 5 zile de filme brici care urmeaza.

 
Fara pretentii academice si fara infatuare, Loungerie II te invita sa curgi odata cu sunetul, sa te curbezi, sa te indoi si sa te ridici de la sol punandu-ti starea de spirit in mainile unui concert-experiment: loungerious punky jazz pentru oamenii care nu se tem sa fie surprinsi, care nu se tem sa depaseasca linia de demarcatie a stilurilor, a notelor corecte, a marketingului de radio…
 
Loungerie II canta in Club Control la petrecerea de deschidere a festivalului One World Romania, marti, pe 13 martie 2012. 
 

Citește în continuare