Skip to content

Smiley – Dead Man Walking (single nou)

Smiley revine cu un single nou – Dead Man Walking! Asteptarea a luat sfarsit pentru voi si pentru cei peste 500.000 de fani de pe pagina de Facebook a artistului!

HaHaHa Production prezinta noul single Smiley, Dead Man Walking. Iata ce a avut de zis artistul despre piesa noua, care vine cu un artwork si un titlu diferit!

Dead Man Walking este despre agonia pe care o traieste cel parasit. Piesa vorbeste despre acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeste sau nu te mai iubeste? E exact starea aia la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie.

Ascultati piesa mai jos! PLAAAAAAAAY!

Pana la urma, numai cine n-a iubit vreodata nu poate intelege senzatia Dead Man Walking. Cat despre clip, acesta urmeaza sa fie filmat cat de curand si promite sa me lase cu gura cascata.Intre timp, pe Smiley il gasiti pe facebook.com/smileyonline acolo tine legatura cu fanii si sustinatorii lui. Tot acolo a avut loc si lansarea noului single.

Zilele trecut am auzit noua piesa Alex Velea – Cand noaptea vine, iar acum avem ceva nou de la Smiley! HaHaHa Production a inceput anul in forta!

Voi ce ziceti de Dead Man Walking, intra la radio si pe repeat?

Citește în continuare