Skip to content

Florence + The Machine – No Light, No Light (live @ The Voice)

Florence and The Machine au fost prezenti la The Voice unde extraordinara solista a interpretat fara greseala cel mai nou hit single al lor, No Light, No Light, alaturi de concurentii lui Cee Lo Green.

Florence este pur si simplu uimitoare si orice aparitie live a ei ne lasa fara suflare. Chiar daca Ceremonials a fost sub primul album de studio in ceea ce priveste calitatea versurilor, ea reuseste de fiecare data sa ne tina in priza.

Urmariti mai jos momentul live, este pur si simplu genial!

Florence and The Machine au mai scos intre timp un single, Never Let Me Go, la care ati putut vedea si videoclipul, insa se pare ca promoveaza in continuare in SUA No Light, No Light pentru ca are inca succes la public.

Noua ne place foarte tare de Florence and The Machine iar eu una am avut mult timp Lungs pe repeat pentru ca mi s-a parut unul dintre cele mai bune albume lansate in ultima perioada, cu cateva piese care pur si simplu iti ramaneau fixate in memorie la modul scary. Ceremonials, din punctul meu de vedere, dar si al unor critici, nu s-a ridicat la acelasi nivel, desi nu este deloc un album de lasat din mana. Vedeti primul single, Shake It Out, o piesa foarte buna cu un videoclip pe masura.

Ce ziceti de showul live al lui Florence?

Citește în continuare