Skip to content

Line-up-ul complet pentru The Mission Dance Weekend 2012

A fost anuntata lista finala cu artistii care vor fi prezenti la editia cu numarul 5 a The Mission Dance Weekend, eveniment care va avea loc pe 3 si 4 august 2012 pe Plaja Hanul Piratilor din Navodari.

Pe langa Armin van Buuren, prezenta confirmata in urma cu trei saptamani pe site-ul sau oficial, pe scena de la malul Marii Negre vor mai urca Sven Vath, Chicane, Parov Stelar Band, Sunnery James & Ryan Marciano, Suie Paparude, Gojira si Ok Corral.

Suntem parteneri oficiali ai evenimentului si va vom tine la curent cu tot ce trebuie sa stiti despre The Mission Dance Weekend 0.5. Anul acesta sunt asteptate, in cele 2 zile de distractie, zeci de mii de persoane, o cifra obisnuita pentru evenimentele din seria TMDW.

Vineri, 3 august, Chicane si Parov Stelar Band vor veni cu live act-uri care se anunta interesante, acestia fiind acompaniati de boss-ul Cocoon, nimeni altul decat Sven Vath. Seara va fi completata de Suie Paparude si Gojira, doua nume romanesti care nu au nevoie de prezentare. Ziua de sambata il readuce in Romania pe cel mai bine cotat dj si producator trance din lume, Armin van Buuren. De warm-up si after se vor ocupa in cea de-a doua seara exoticii Sunnery James & Ryan Marciano si romanul Ok Corral.

Astept cu nerabdare sa il vad pe Chicane live. De asemenea, cred ca Sunnery James & Ryan Marciano + Armin van Buuren este combinatia perfecta pentru o seara trance pe cinste. I-am mai vazut in aceasta formula in toamna, la evenimentul The Mission de la Sala Polivalenta? Remember? Avem aici o recenzie completa! Ca tot veni vorba de recenzii, poate aruncati o privire pe cronica serii trance de la The Mission Dance Weekend 2011.

Pretul unui bilet in avans este de 50 ron pentru o seara, respectiv de 80 ron pentru ambele. La fata locului intrarea costa 80 ron pe seara. De asemenea, un bilet VIP costa 100 de ron/seara. Accesul este interzis pentru cei care nu au implinit varsta de 18 ani.

Ce parere aveti despre line-up-ul din acest an?

Citește în continuare