Skip to content

Inna – Crazy Sexy Wild (piesa noua)

Inna a venit cu o noua piesa, Crazy Sexy Wild. Este, de fapt, varianta in limba engleza a piesei Tu si Eu care a inceput sa prinda de la prima ascultare si care a primit reactii foarte bune datorita faptului ca Inna a ales sa cante in romana.

Zilele acestea Inna cucereste Japonia dupa ce a luat cu asalt Europa si a trecut oceanul la amerincani, in special America de Sud unde are un fan base urias care ii urmareste fiecare miscare.

Haideti sa ascultam varianta in engleza a piesei Tu si Eu! PLAY!

Tu si eu a primit reactii foarte bune, Inna fiind printre primii artisti ai nostri care a scos o piesa in limba romana, un trend care se pare ca incepe sa prinda din ce in ce mai mult.

Recent am putut vedea si clipul pentru Caliente, trackul realizat special pentru fanii ei din America de Sud si care a beneficiat de prezenta lui Jesus Luz, fostul iubit al divei pop Madonnna! La RMA 2012 Inna a castigat premiul Boarder Breaker pentru succesul imens pe care il are in strainatate, dar a nu fost prezenta pentru a-si ridica trofeul. Se pare ca in aceasta toamna Inna revine cu un nou material, desi I Am The Club Rocker inca are multe de spus in afara Romaniei. 

Cum vi se pare varianta in engleza?

Citește în continuare