Skip to content

Concurs! Castiga 3 CD-uri si 3 tricouri cu Lady Gaga!

Daca nu ai inca in colectia cele trei CD-uri lansate de Lady Gaga, ti le facem cadou! Pe langa asta, iti dam si un tricou foarte cool realizat de echipa cantaretei tale preferate!

Lady Gaga are multi fani in Romania asa ca am pregatit un concurs special inaintea concertului de pe 16 august din Piata Constitutiei! Impreuna cu prietenii nostri de la Universal Music Romania, casa de discuri a artistei pe teritoriul nostru, demaram un joc in care puteti primi acasa unul din cele trei albume lansate de Lady Gaga pana acum + un tricou cu ea.

Mother Monster a lansat trei albume pana acum: The Fame, The Fame Monster si Born This Way. Suntem siguri ca stiti zecile de hituri care au iesit de pe fiecare dintre cele 3 CD-uri si stim ca vreti sa aveti unul dintre ele in original. Concursul are acestei trei premii – asta inseamna trei castigatori – la care se adauga un tricou pentru fiecare dintre cei trei. T-shirt-ul nu este cel din poza de mai sus neaparat si il veti primi in marimea potrivita.

CONCURS! Ce trebuie sa faceti pentru a avea acasa un CD+un tricou cu Lady Gaga?

1. Un LIKE la pagina de Facebook Urban.ro.

2. Un LIKE la pagina de Facebook Universal Music Romania.

3. Lasati mai jos un comentariu in care ne spuneti care dintre cele 3 albume este preferatul vostru. Trebuie sa comentati la nume cu acelasi nume pe care il aveti si pe Facebook.

Jocul incepe astazi, 9 august si se incheie pe 13 august la orele 10:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org. Inainte de a trimite premiile, vom valida castigatorii si vom verifica daca ati dat LIKE paginilor de Facebook.

In acelasi timp, Universal Music Romania a pregatit un concurs spectaculos in care trei norocosi o vor intalni pe Lady Gaga, 30 vor primi tricouri, 50 vor primi CD-uri iar 50 vor primi DVD-uri! Vezi AICI!

STAAAAART!

Update: Cei trei castigatori sunt: Andreea Valentina Bratescu (9), Rebecca Schneider (75) si Andra Michaela (32). Veti fi contactati pe e-mail pentru a afla cum puteti intra in posesia premiilor.

Citește în continuare