Skip to content

FAN CLUB MJ Bucuresti aduce un TRIBUT Regelui Muzicii Pop!

Fan Club Michael Jackson Bucuresti ne invita astazi la King Of POP – Tribut Aniversar, un eveniment care marcheaza ziua de nastere a Regelui Muzicii Pop. 

Astazi, pe 29 august vor avea loc doua evenimente organizate de Fan Club MJ Bucuresti si Pepsi, la ora 15:30 in statia de metrou Unirii 1 si in aceasta seara pe aleea Michael Jackson din Parcul Herastrau, de la ora 19. 
 
Celebrarile continua si vineri, pe 31 august 2012, tot pe Aleea Michael Jackson fanii sunt asteptati de la ora 16 la celebrarea a 25 de ani de la lansarea albumului BAD. 
 
Pe 29 august, ziua nasterii Regelui Muzicii Pop, Fan Club Michael Jackson Bucuresti si Pepsi organizeaza King of POP – Tribut Aniversar. Fanii Michael Jackson sunt asteptati sa traiasca experienta unor momente muzicale si coregrafice speciale, inspirate de piesele marelui artist. Actiunile vor avea loc astazi, 29 august, la ora 15:30, in statia de metrou Unirii 1 si pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herastrau, de la ora 19.00. Evenimentele vor continua vineri, 31 august, tot pe aleea Michael Jackson, incepand cu ora 16.00, cand fanii sunt invitati la celebrarea a 25 de ani de la lansarea albumului BAD

Pepsi se alatura Fan Clubului Michael Jackson ca urmare a campaniei „King of POP”, desfasurata anul acesta in peste 20 de tari, cu ocazia careia Pepsi a lansat pe piata un miliard de doze în editie speciala, surprinzand 3 siluete memorabile ale artistului. Campania are loc la 25 ani de la scrierea unei legende – lansarea albumului BAD, vandut în peste 30 de milioane de exemplare in toata lumea – si la 20 de ani de la megaconcertul sustinut în Romania.
 
Legatura dintre Michael Jackson si Pepsi a facut istorie, intinzandu-se pe mai mult de 25 de ani. Regele Muzicii Pop a aparut in prima sa reclama Pepsi alaturi de fratii sai, in 1983, in cadrul campaniei ”O noua generatie”, urmata de sponsorizarea de catre Pepsi a turneului BAD si a mega-concertului de la Bucuresti din 1992. 
 
Fan Club Michael Jackson Bucuresti 
a fost infiintat initial in anul 1992 si a fost reactivat in anul 2010, fiind singurul Fan Club Michael Jackson inregistrat in mod legal din Bucuresti. Fan Club Michael Jackson Bucuresti este o organizatie non-profit, care doreste sa reuneasca fani de toate varstele ai Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, pentru a-i duce mai departe mostenirea artistica si mesajele umanitare.
http://www.facebook.com/FanClub.MichaelJackson.Bucharest
 
Fan Club Michael Jackson din Bucuresti ne propune trei evenimente in aceasta saptamana, doua astazi, pe 29 august, chiar de ziua artistului si inca unul vineri, pe 31 august 2012, pe aleea Michael Jackson din Herastrau! 
 
Incheiem materialul propunandu-va sa mai ramanem un pic cu Michael Jackson si videoclipurile Hollywood Tonight si Behind The Mask, sau cu detaliile despre albumul post-mortem Michael
 
Te numeri printre fanii lui Michael? Ce piesa(e) ai vrea sa ai ocazia sa asculti sau sa reasculti live in interpretarea inegalabila a Regelui Muzicii Pop?  
 

Citește în continuare