Skip to content

Videoclip special Red Hot Chili Peppers facut de fanii din Romania

In asteptarea marelui concert Red Hot Chili Peppers de la Bucuresti, fanii romani au realizat un videoclip special pentru a-i primi pe artisti in Romania asa cum se cuvine.

Filmarile au avut loc acum doua saptamani in trei locatii diferite si au durat aproape 14 ore, timp in care fanii RHCP au suportat cu stoicism caldura de-afara si indicatiile regizorilor.

Rezultatul final a fost pe placul tuturor, iar inaintea concertului de maine de pe National Arena, toti cei prezenti vor avea ocazia sa vada videoclipul tribut facut de fanii romani pentru Red Hot Chili Peppers.

Formatia americana va sustine maine, pe Arena Nationala din Bucuresti, primul concert din Romania. Este unul din cele mai asteptate concerte ale verii, dovada fiind interesul foarte mare pentru biletele la concert. Cel mai probabil show-ul de maine seara se va desfasura cu casa inchisa. 

Cei care n-au apucat inca sa-si ia bilete, beneficiaza azi de cateva bilete la pret special.

Evenimentul prezentat de Ursus, sustinut de Vodafone si organizat de Emagic face parte din turneul european al formatiei Red Hot Chili Peppers de promovare al celui de-al 10-lea album – I\’m with you – care a fost lansat fix acum un an de zile.

Sunteti pregatiti de concert? Cum vi se pare videoclipul tribut Red Hot Chili Peppers?

Foto: mahmur.info

Citește în continuare