Skip to content

Alina Eremia feat Mister Z – With or Without You (single nou)

Dupa ce a castigat inimile a milioane de tineri fani din intreaga tara, alaturi de LaLa Band, Alina Eremia se lanseaza pe piata muzicala si ca artist solo! In paralel cu filmarile pentru renumitul serial “Pariu cu Viata”, al carei protagonista este, Alina a intrat in studio, unde a asistat, dar a si ajutat la compozitia primului sau single.

“With or Without You” este numele piesei atat de mult asteptate in randul fanilor artistei, compusa si produsa de Zozo aka Mister Z,cel care semneaza numeroase proiecte de succes din industria muzicala romaneasca.

Alina a lansat azi, pe contul ei de facebook, single-ul “With or Without You”, urmand sa faca un tur de promovare in cadrul mai multor emisiuni tv si radio.

Am fost prezenta in studio, in timp ce a fost compusa piesa, asa ca, am putut sa-mi dau cu parerea, sa vin cu idei si sa vad cum single-ul prinde forma sub ochii mei. Pe masura ce ideea se dezvolta, eram din ce in ce mai incantata de ce auzeam iar impreuna cu Mister Z, eu zic ca am facut o treaba buna!” a declarat Alina Eremia.

Asculta mai jos primul single al Alinei! 

Intrebata cum isi vede cariera de acum inainte, artista ne-a spus: “Am tot fost intrebata daca pe langa LaLa Band, imi doresc si un proiect solo, iar raspunsul meu a fost mereu acelasi, ca atunci cand voi gasi piesa potrivita o voi lansa. Sunt extrem de incantata de tot ceea ce mi se intampla si sper ca “With or Without You” sa se bucure de succes pentru ca este o piesa care mie imi place foarte mult.

Intre timp, LaLa Band se pregateste pentru un show inaintea Craciunului sub deviza LaLa Happy X-mas ce va avea loc la Sala Polivalenta pe 8 decembrie. Tu ti-ai luat bilet?

Ce parere aveti, va avea succes la fel de mare precum Sore?

Citește în continuare