Skip to content

Tranda, Spike si MefX – La lume din nou (videoclip)

Tranda a lansat oficial videoclipul „La lume din nou”, o colaborare cu MefX si Spike. Premiera a avut loc pe Music Channel in cadrul emisiunii Like Hip Hop.

Materialul a fost realizat de Trandafilm, in regia lui Ionut Trandafir, iar filmarile s-au desfasurat pe parcursul a doua zile, in mai multe locatii din Bucuresti.

Initial, am primit un instrumental de la MefX pe care scrisese un refren, apoi m-am decis ca ar putea fi succesiunea potrivita pentru piesa „Oarecare”. Starea piesei mi se parea potrivita pentru albumul „Evolutia”. Dupa ce i-am aratat melodia lui Spike, i-a placut si a scris strofa in aceeasi zi. La fel ca in clipul „Tampit”, GORI a fost prezent la filmari si reprezinta cumva alterego-ul meu. Scenariul l-am dezvoltat impreuna cu Ionut Trandafir (Trandafilm), la fel ca la videoclipul piesei „Tampit”, doar ca de data aceasta a contribuit si Spike. Consider ca a fost o colaborare de care sunt deplin multumit.”, a declarat Tranda.

Piesa „La lume din nou” este o colaborare cu Spike si MefX si promoveaza cel mai recent album al lui Tranda, „Evolutia”. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie si este disponibil in format digital pe iTunes si in format fizic in Okapi Sound Store.

Albumul este promovat si prin intermediul unui turneu national, primul concert avand loc pe 22 noiembrie in Brasov. Urmatoarele orase vizitate de catre artist sunt Iasi (28 noiembrie – Dublin Pub), Timisoara (14 decembrie – Daos), Alba Iulia (15 decembrie – Habitat) si Constanta (21 decembrie – Goblin). 

Vezi AICI cum a fost la concertul de lansare al albumului in Bucuresti!

Ce zici, va fi un hit la TV clipul asta?

Citește în continuare