Skip to content

Natalia Barbu – Confession (single nou)

Natalia Barbu vine la inceput de an cu un nou single foarte personal – Confessions. Piesa apare la dupa ce la finalul anului trecut Natalia Barbu a mai lansat alte doua melodii, iar pentru 2013 planuieste sa ia parte la selectia nationala Eurovision.

Sianna este cea care i-a scris piesa Nataliei iar Radu Sirbu s-a ocupat de productia muzicala. Sianna a declarat:

Ca orice piesa, Confession are o poveste. Imi amintesc ca primele versuri ale piesei le-am pus pe hartie intr-o perioada foarte grea din viata mea, cum ar putea avea orice femeie, chiar si una foarte puternica, asa cum ma consider. Spre norocul meu am mereu alaturi persoana pe care ma pot baza si care ma ajuta sa trec peste orice obstacol, iar toate trairile mele transpuse pe hartie se transforma in versuri.

Ascultati mai jos.

Intr-o zi de vara ne-am intalnit toata gasca la studioul de inregistrari, in speranta sa creeam ceva frumos, iar eu i-am cantat Nataliei inceputul piesei, pe care ea evident a preluat-o si a transmis-o cum numai ea stie sa o faca. Stiu ca a simtit-o cu fiecare particica a sufletului ei. De aici a urmat partea grea, care a necesitat cel mai mult timp si de care sa ocupat poducatorul Radu Sirbu, ajutat de talentatul pianist Sorin Creciun, a continuat Sianna.

Si Natalia a avut cateva cuvinte de spus despre aceasta piesa si felul in care i se potriveste:

Am fost foarte criticata si judecata, in ultimii ani, pentru relatia mea, iar muzica si munca mea mereu ramaneau pe planul doi in revistele de scandal. Luptam din rasputeri sa demonstrez ca pot sa fac mai mult, ca am un talent, ca am o voce, ca vreau sa ma fac auzita, dar tot ce vedeau unii erau hainele sau bijuteriile pe care le purtam. Eram judecata pentru ca poveste mea de iubire este diferita de cea a altor fete, eram comparata cu alte cupluri, iar relatia mea vazuta ca una predestinata esecului in cel mai scurt timp. Si totusi, recent am sarbatorit primul an al fiului nostru, si acum mai mult ca niciodata, ma simt o femeie si o mama implinita, si stiu ca barbatul de langa mine este sufletul meu pereche, este persoana care doresc sa ma tina de mana pana la sfarsit. Ma iubeste pentru ceea ce sunt, chiar daca nu sunt nici pe departe perfecta. Despre toate aceste trairi, emotii si sentimente este noua mea piesa.

Natalia Barbu a lansat la finalul anului trecut piesa Iubire cu Aroma de cafea, iar in luna august I Said It’s Sad. In 2007 a reprezentat Moldova la finala eurovision de la Helsinki, intrand in top 10 cu piesa Fight. Anul acesta Natalia vrea sa participe la selectia nationala din Romania pentru a ne reprezenta tara cu piesa Confession.

Cum vi se pare noua piesa a Nataliei? Credeti ca se poate incadra in ce se cauta pentru Eurovision?

Citește în continuare

Concert Smokie la Sala Palatului

Smokie revine in concert la Sala Palatului din Bucuresti, in primavara lui 2013. Legendara trupa va oferi un concert deosebit fanilor care cu siguranta asteapta cu nerabdare intalnirea. In luna…

Citeste mai mult