Skip to content

Corina, sexy, rea si tatuata la filmarile pentru Pernele Moi (poze)

Corina a filmat ieri clipul pentru noul sau single, Pernele moi. Imbracata intr-un outfit mini, cu tatuaje pe maini si corp, cantareata s-a facut rea si suparata pentru povestea de dragoste din videoclip.

Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, iar din ce am vazut noi, relatia dintre ea si protagosnitul masculin e cu nabadai, Corina ii arunca pana si un pahar de apa in cap tanarului model.

Corina a mers din nou pe mana echipei care a ajutat-o si la clipul pentru A ta. Dana Budeanu s-a ocupat de intreg conceptul, povestea fiind clasica si simpla: ea i-ar fi dat tot ce era mai bun, insa baiatul greseste, asa ca il paraseste. Iulian Moga a fost din nou regizorul, iar de tatuajele pe care le-am admirat a fost responsabil unul dintre cei mai buni make-up artisti de la noi – Alexandru Abagiu. Sorin Stratulat i-a facut un French twist superb care sigur va prinde mai departe, iar geaca pe care o poarta Corina in clip e o opera de 6 kg si peste 6 mii de tinte, opera lui Jim. Cantareata vine si cu un nou mesaj, pe care l-ati putut vedea in inelul pe care il poarta – Lurve Moi.

Corina a avut un super succes cu piesa A Ta, avand si un videoclip indraznet si provocator ca look. Acum se intoarce la basics cu piesa Pernele Moi, primul ei hit fiind tot un featuring cu Pacha Man.

Va inspira povestea clipului? Credeti ca va iesi ceva fain?

Citește în continuare