Skip to content

Concert The Amsterdams @GuerriLIVE

GuerriLIVE ii are ca invitati, luni pe 18 martie, pe The Amsterdams pentru o noua sesiune de muzica live, alaturi de amfitrionul Bogdan Serban!

The Amsterdams, trupa care exprima ideea de spirit liber in toate sensurile ei, vine la GuerriLIVE
 
Luni, 18 martie, de la 6 la 7 seara, e randul trupei The Amsterdams sa cante si sa povesteasca cu Bogdan serban la GuerriLIVE. 
 
Trupa s-a infiintat la începutul anului 2005, la initiativa lui Andrei Hategan. Numele acesteia a fost inspirat din dorinta de a sugera o mai mare libertate din punct de vedere artistic fata de restul formatiilor ce activau la acea vreme pe scena alternative romaneasca. Sau, dupa cum explica Andrei Hategan:

„Am vrut, in primul rand, un nume care sa nu sune a apelativ de baiat crescut in Romania, cum deja mai erau prin zona. Cum nu eram adeptii titulaturilor grele, de garaj, subsol, de diferite elemente chimice sau de înmormantare, ne-am gandit ca cel mai bine ne-ar sta un nume care sa exprime ideea de spirit liber în toate sensurile ei, asa ca Amsterdams a venit de la sine. Iar The a aparut firesc, sa se stie ca suntem acei amsterdami… Singurii!”
 
Atat va dezvaluim, deocamdata. Pentru ca luni, 18 martie, de la 6 la 7, puteti afla si alte detalii despre The Amsterdams, la GuerriLIVE. Cu Bogdan serban.
 
Video live https://www.facebook.com/radio.guerrilla/app_389029721170147

 
The Amsterdams sunt invitatii lui Bogdan Serban la GuerriLIVE, luni pe 18 martie 2013!
 
Intre timp sa revedem si videoclipul Summertime
 

Citește în continuare