Skip to content

LLP – Burning (single nou)

LLP revine in atentia fanilor sai cu prietenii de la MediaPro Music prin single-ul Burning, o colaborare cu Besa, o cantareata din Albania.

Am lucrat cu Dani Alexandrescu si Radu Fornea de la K1, iar prin intermediul lor am descoperit-o pe Besa, o super voce, cu care am vrut neaparat sa colaborez la noul meu single, a spus Paul Vasilescu, aka LLP.

Varianta finala a piesei a fost gata in doua luni, insa inregistrarile au durat doar o zi. Besa a inregistrat in Albania, iar eu aici, in Romania. Sunt onorat ca am avut ocazia sa facem o piesa impreuna, sper sa fie cat mai placuta si apreciata de fani, a mai spus Paul.

PLAY!

Besa este o artista de succes din Albania. Tanara in varsta de 27 de ani canta house, pop & rock, R&B si soul, iar featuringul cu LLP i s-a potrivit ca o manusa. Sunt extrem de incantata de aceasta colaborare cu LLP, a fost o experienta fantastica! Iubesc aceasta piesa si sper ca si publicul sa o indrageasca, a spus Besa.

Cea mai recenta piesa pe care v-am adus-o din partea celebrului remixer roman LLP a fost Don\’t stop the music in vara anului trecut. Ce ziceti, are sanse sa intre in cluburi din nou?

Citește în continuare