Skip to content

Omarion – Paradise (videoclip)

Omarion renaste din intuneric cu un nou videoclip dedicat femeilor in care isi arata cu mandrie corpul musculos. Paradise e un visual simplu, menit sa le aduca aminte fanelor ca el este inca in joc.

Zilele de glorie din B2K au trecut de mult insa Omarion nu se lasa si se joaca cu sex-appeal-ul in videoclipul noului single – Paradise. Cantaretul a fost parasit de vechea casa de discuri si a trecut la Maybach Music Group-ul lui Rick Ross, a primit tag name-ul Maybach O si si-a dat hainele jos pentru acest visual.

Paradise este primul single extras de pe urmatorul material al lui O, Love and other drugs. Omarion declara ca nu are nimic de ascuns iar asta seaude in versuri si se vede si mai jos. E un clip simplu, intr-o camera neagra, cu o fata frumoasa, insa mesajul va ajunge acolo unde trebuie. PLAY!

2013 marcheaza al 11-lea an de cand B2K au aparut pe scena muzicala iar Omarion declara ca este la fel de pasionat de industrie, de a fi pe scena si a promova muzica sa.

Omarion a lansat in luna noiembrie EP-ul Care Package si pregateste debutul cu MMG pentru anul acesta. Iata ce a declarat despre noua experienta si noua etapa pe care o impartasi cu publicul sau:

M-am maturizat si am experimentat cu femei mai mature, am experimentat anumite lucruri in viata si in dragoste. Vorbesc diferit, vorbesc dintr-un punct mai sincer de unde chiar am trait lucrurile despre care cant. Cand un barbat trece prin ceva cu o femeie, ii schimba tot punctul de vedere. Te face mai poetic si multe alte chestii de genul asta.

Ultima oara am scris despre Omarion cand a lansat videoclipul Cut a rug si incerca o resuscitare a carierei sale impreuna cu fosta casa de discuri. Se va ridica din nou ca in vremurile Ice Box?

Citește în continuare