Skip to content

The Mission: 1st Of May – Club Guestlist Mamaia

The Mission 1st of May are loc in club Guestlist din Mamaia si inseamna multa distractie, cu un party 100% romanesc pe 1 mai ce va fi urmat de multe alte party-uri, pana pe 5 mai 2013! Toate evenimentele The Mission, din perioada 1-5 Mai 2013, vor avea loc la Clubul Guestlist (ex La Mania), ce se afla in Nordul statiunii Mamaia. 

 
 
1 MAI: LIVIO&ROBY, PAGAL, NEGRU, BOGDAN
 
Accesul se face pe baza de invitatii si inscriere pe guestlist.
 
 
2 MAI: SASHA, BOGDAN, POSH
 
BILETE LA INTRARE: 30 RON pana  in ora <<00:00>>, 40 RON dupa <<00:00>>
 
3 MAI: ART DEPARTMENT, DARKSIDE (NICOLAS JAAR& DAVE HARRINGTON) – Dj set, ACID PAULI, PAGAL, NEGRU
BILETE LA INTRARE: 30 RON pana  in ora <<01:00>>, 40 RON dupa <<01:00>>

4 MAI: dOP – live, REBOOT, MIRKO LOKO, LIVIO& ROBY
 
BILETE LA INTRARE: 30 RON pana  in ora <<01:00>>, 40 RON dupa <<01:00>>
 
5 MAI: PAN-POT, ALIN STOICA, NU ZAU
 
BILETE LA INTRARE: 20 RON pana  in ora <<02:00>>, 30 RON dupa <<02:00>>
 
 
 
DARKSIDE
NICOLAS JAAR si DAVE HARRINGTON
geist-agency.com/artist/DARKSIDE 
www.facebook.com/pages/DARKSIDE        
twitter.com/GEISTAgency
 
The Mission aduce in premiera  in Romania, la pupitru Guestlist din Mamaia, duo- ul Darkside, format din Nichola Jaar si chitaristul Dave Harrington. Cei doi artisti v-au pregatit un DJ-set special, cu influente minimale si accente de jazz si rock.
 

    
ART DEPARTMENT
www.facebook.com/artdepartmentmusic 
www.residentadvisor.net/dj/artdepartment 
www.myspace.com/artdepartment 
twitter.com/artdeptmusic
 

Din line-up-ul The Mission 1-5 Mai 2013 nu lipsesc nici artistii de la Art Department. Celebrul duo este creatia legendarului producator de muzica techo/house canadianul Kenny Glasgow si a proprietarului label-ului No.19, Jonny White. In ultimii ani, membrii Art Department, Kenny & Jonny,  au reusit sa-i lase cu gura cascata pe greii industriei muzicii electronice cu productiile lor super bassy si dark. Printre cele mai interesante colaborari ale acestora se numara si acelea cu artisti precum Seth Troxler, Jamie Jones si Soul Clap.   

REBOOT
www.cadenzamusic.net 
www,facebook,com/RebootOfficiall 
www.residentadvisor.net/dj/reboot 
twitter.com/RebootMusic
Unul dintre cei mai apreciati  artisti Cadenza, Reboot, aka Franklin Heinrich, se reintoarce in Romania ca invitat special pentru  The Mission 1-5 Mai 2013. Reboot s-a remarcat de-a lungul anilor prin performantele live si DJ-seturile sale. Stilului lui muzical este un adevarat spectru format din sunete  minimale, vibeuri electro-techno si elemente de house “oldschool”.
dOP – live
www.facebook.com/pages/dOP 
www.myspace.com/dopdopdop 
www.residentadvisor.net/dj/dop 
www. soundcloud.com/dop-3

Clement Aichelbaum, Damien Vandesande si Jonathan Illel formeaza dOP. Cei trei francezi au reusit intr-un timp relativ scurt sa dea peste cap clasamentele de specialitate in intreaga industrie a muzicii electronice. dOP va asteapta la The Misssion 1-5 Mai 2013, cu surprize care in mod sigur te vor duce pe culmea distractiei.
 
 
ACID PAULI
geist-agency.com/artist/Acid-Pauli 
www.acidpauli.de/acidpauli.html 
www.facebook.com/pages/Acid-Pauli
Martin Gretschmann, aka Acid Pauli este greu de pozitionat intr-un anumit gen de muzica electronica, acesta avand un stil cu adevarat original, enigmatic si poate un pic excentric.
 
LIVIO & ROBY
www.livio-roby.com 
www.residentadvisor.net/dj/livioroby 
www.facebook.com/livioroby 
www.myspace.com/livioroby
Livio&Roby se numara printre cei mai solicitati DJ pe teritoriu strain, mixand frecvent in cele mai tari locatii de pe mapamond, de la WMC Miami la Ade Amsterdam, sau alte cluburi celebre din Ibiza, din Londra si din Berlin. Ritmurile lor muzicale combina un house fin cu deep tech-house.

ALI NASSER
www.residentadvisor.net/dj/alinasser
www.facebook.com/AliNasserMusic 
www.soundcloud.com/ali-nasser 
www.discogs.com/artist/ali+nasser
Cariera  lui Ali Nasser este intr-o continua ascensiune, in ultimii ani. Deep house este unul dintre cele mai moderene stiluri ale muzicii electronice si Ali este foarte implicat in acest curent. Secretul Dj-ului roman consta in faptul ca este un visator si pune foarte multa pasiune in muzica pe care o face.
PAGAL
www.facebook.com/djpagal 
www.myspace.com/djpagal 
www.residentadvisor.net/dj/pagal
Numit intr-o perioada, “regele afterhours-urilor”, Andrei Motoc, aka Pagal, a fost si ramane unul dintre cei mai iubiti si apreciati DJ romani, aducand o mare contributie miscarii clubbing si scenei de muzica electronica autohtone. Cariera lui continua sa urce, astfel incat dupa aproape 13 ani de activitate in aceasta industrie inca mai are ceva de spus. Daca vreti sa-l ascultati, nu-l ratati la The Mission 1-5 mai 2013, va va surprinde in mod sigur!
    
 
NEGRU
www.facebook.com/negrutata/info
www.residentadvisor.net/dj/negru 
www.myspace.com/negrutata
Negru, aka Laurentiu Stan, a reusit, intr-o scurta perioada de timp, sa inregistreze foarte multe releasuri notabile, precum Morning Express cu Livio & Roby siCabin Fever on Rekids, care a fost un top seller pe piata vinyl din Germania.
    
 
BOGDAN
www.deejaybogdan.blogspot.ro
www.soundcloud.com/deejaybogdan 
www.mixcloud.com/DjBobo7
Bogdan si-a cucerit publicul cu tranzitiile de la productiile experimentale catre muzica dance si dezvoltarea sa artistica observabila, atat in propriile productii cat si in noptile halucinante pe care reuseste sa le transforme in cluburile in care mixeaza, asa ca nu putea lipsi din line-up-ul romanesc la The Mission 1- 5 Mai
2013.
 
Toate petrecerile The Mission, din perioada 1-5 Mai 2013, vor avea loc la Clubul Guestlist (ex La Mania), situat in Nordul statiunii Mamaia. Cu o sonorizare Funktion One si un Video Mapping marca VJ Pion, Guestlist isi deschide portile, miercuri, 1 Mai, cu o petrecere 100% romaneasca, alaturi de Livio&Roby, Ali Nasser, Pagal, Negru si Bogdan.
 
BILETE IN AVANS (PACHET 1-5 MAI) : 65 RON
 
– Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e- Ticket pe plan international)
 
– Direct – din oficiile Postei Romane si din Magazinele Inmedio semnalizate “Aici Bilete.ro”. Lista completa a celor peste 720 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata  aici: http://www.bilete.ro/partners.asp, de la punctele de vanzare Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16)
 
BILETE LA INTRARE: TBA
 
Pentru rezervari va rugam sunati la: 0731000777.
 
GRUPURI DE TURISTI – email: [email protected]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ESTE STRICT INTERZIS ! VA RECOMANDAM SA AVETI UN ACT DE IDENTITATE LA VOI PENTRU CONTROL .
 
The Mission: 1st Of May in Club Guestlist Mamaia, o mega petrecere ce incepe chiar pe 1 mai 2013 cu un party 100% romanesc cu Livio&Roby, Ali Nasser, Pagal, Negru si Bogdan, pentru ca mai apoi, in weekend sa avem parte de invitati deosebiti, dintre care ii amintim pe Darkside, Art Department, Reboot sau dOP
 
Tu ti-ai facut deja planuri pentru 1 mai 2013?  
 
Daca ai ratat Sensation 2013 (cronica, foto, video) ai ocazia sa participi la un alt super eveniment!

Citește în continuare