Skip to content

Jazzy Jo – primul clip urcat pe Youtube Romania – Mi-ai intrat in cap (premiera)

Jazzy Jo ne povesteste despre cum e sa te indragostesti in cea mai noua piesa a sa – Mi-ai intrat in cap. Videoclipul este primul lansat prin intermediul platformei Youtube Romania, ocazie cu care gasca de la HaHaHa Production a devenit si partener oficial si se vede in premiera pe Urban.ro!

Videoclipul Mi-ai intrat in cap a fost prezentat aseara, in cadrul petrecerii de lansare a platformei Youtube.ro, unde au mai fost prezenti Smiley, Alex Velea, Sore, Mihai Ristea,Speak, Brighi, Radio Killer, Iony si Cabron au adus hiturile HaHaHa Production direct pe scena YouTube.ro, facand intreaga audienta sa danseze si sa fredoneze printre baloane colorate.

Urmariti-o mai jos pe Jazzy Jo!

Jazzy Jo spune despre piesa ei ca e e de fapt o declaratie de dragoste in versuri. Descrie perfect ceea ce cu totii numim <indragosteala… Sper sa va placa si sa va inspire.

Clipul pentru Mi-ai intrat in cap a fost regizat de echipa HaHaHa Video Production in colaborare cu Daniel Ilinca, iar featuring-ul este realizat impreuna cu Dorian, unul dintre artistii hip-hop din nou val. Cantareata vine cu un stil fresh, care imbina jazzul si pop-ul intr-un proiect dedicat in special iubitorilor de muzica live.

Jazzy Jo spune despre ea ca s-a nascut cu muzica in sange. A inceput sa cante de mica, iar de-a lungul timpului a facut parte din Scoala Vedetelor, s-a numarat printre finalistii show-ului Megastar, a sustinut numeroase concerte cu trupa Jukebox si toamna trecuta a colaborat cu Pacha Man si Cabron pentru piesa Arata-le la toti.

Va place stilul lui Jazzy Jo? Merita un like?

Citește în continuare