Skip to content

Tudor Giurgiu, SHADOWBOX & Astero la MTV ALTERNATIVE NATION

MTV Alternative Nation si DJ Hefe ii au ca invitati pe Tudor Giurgiu, SHADOWBOX & Astero in cadrul urmatoarei editii, care va fi difuzata duminica, pe 26 mai de la ora 22. 

 
Alternative Nation de duminica asta (26 mai, ora 22.00) iti aduce, pe langa muzica, si tot ce trebuie sa stii despre TIFF.
Astfel, in prima parte a emisiunii, regizorul Tudor Giurgiu, primul invitat al lui Hefe, ofera informațiile despre cel mai mare festival de film de la noi, ce urmeaza sa inceapa la sfarsitul acestei luni.
 
In partea a doua a emisiunii, trupa  SHADOWBOX canta live, pentru ALTERNATIVE NATION, 3 piese si povesteste despre lansarea primului lor EP.
 
Trupa Shadowbox s-a format in 2010, cand Mihai Iordache (Protest Urban), Silviu Badea (Montgomery Clunk/ Contorsionist), Razvan Ristea (Luna Amara) si Rares Bartos (Narkoma si Deviant) s-au intalnit si s-au gandit ca le sta mult prea bine impreuna. in 2013, Shadowbox l-a cooptat in proiect si pe Codin Oraseanu (Low Freq).
 
In piesele trupei, se regasesc influentele muzicale ale fiecarui membru, aceasta creand un sunet eclectic ce penduleaza intre Grime, Dub si Hip Hop.
 
Iar in ultima parte a emisiunii, vine trupa ASTERO cu noul clip “Cuvintele tac” si vorbeste si despre  noul album. 

Emisiunea Alternative Nation  este realizata de DJ Hefe si este difuzata in fiecare duminica, de la ora 22:00, si in reluare joia, de la ora 23:00. Alternative Nation este in centrul tuturor evenimentelor notabile din cultura urbana si din cea underground.
 
MTV ALTERNATIVE NATION cu DJ Hefe te asteapta la o noua emisiune, duminica de la ora 22, cu Tudor Giurgiu, SHADOWBOX & Astero. Printre altele vom afla mai multe detalii despre TIFF.
 
Va putem oferi si noi mai multe detalii despre concertele interesante de la TIFF 2013, si va putem spune ce filme vedem anul acesta

Citește în continuare