Skip to content

Timpuri Noi Acoustic LA RECE @Madame Pogany

Timpuri Noi canta la Madame Pogany, si nu oricum, ci acoustic La Rece. Nu e o premiera, de fapt Timpuri Noi a a fost prima trupa de la noi care au cantat acustic inca de acum 19 ani. Nu rata insa nici intalnirea de sambata, 29 iunie 2013. 

Timpuri Noi, prima trupa romaneasca ce a aparut unplugged pe o scena, in urma cu 19 ani, revine cu un concert acustic, LA RECE, sambata asta, incepand cu ora 21.00, la Madame Pogany.  Pretul unui bilet este de 25 de lei.
 
In 1994, TIMPURI NOI aparea unplugged intr-un spectacol la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti. Show-ul a fost preluat de Televiziunea Romana, iar banda sonora era transpusa pe disc si caseta. 
 
Coperta acelui material audio facea la randul ei istorie: imaginea unui copil zambitor si simpatic foc”, povestesc baietii de la Timpuri Noi. 
 
E vremea amintirilor si e timpul sa se povesteasca mai departe, celor foarte tineri, cum e cu ROCKUL adevarat, puternic, cu mesaj si atitudine, care are impact dincolo de cabluri, dincolo de puteri, dincolo de distors. 

Trupa TIMPURI NOI este formata din  Dan Iliescu, Felix Sfura si Sabin Penea.
Timpuri Noi – www.fb.com/timpurinoi.trupa
 
Rezervari Madame Pogany 
Phone 0735 091 532
Email [email protected]
 
Website www.madamepogany.ro
 www.fb.com/madamepogany
 
Timpuri Noi Acoustic LA RECE la Madame Pogany, sambata, pe 29 iunie 2013! 
 
Sambata asta se intampla o multime deevenimente interesante
 

Citește în continuare

World War Z

Cel mai asteptat horror-action al anului? Cel mai scump film cu zombie? Cel mai asteptat film cu Brad Pitt ? De zombi nu ducem lipsa in ultima vreme, ba chiar…

Citeste mai mult