Skip to content

Trei remixuri care urmeaza sa fie lansate pentru Dash Berlin, Roger Shah si Moonbeam

Pentru ca e vara si ne dorim ca mereu sa fiti alimentati cu cea mai noua muzica, astazi va propunem trei remixuri nou-noute ce vor fi lansate in curand: unul pentru Dash Berlin, unul pentru Roger Shah si unul pentru Moonbeam.

Ce aduce la un loc variantele remix pe care le veti asculta mai jos nu este numai data de lansare in viitor, ci si faptul ca toate sunt realizate pentru piese progessive trance cu voce. Primul remix vine de la Armada Music, in timp ce restul vor fi lansate de Black Hole Recordings.

Dash Berlin feat. Sarah Howells – Go It Alone (Andrew Rayel Remix) [Armada Music]

Vara aceasta, Dash Berlin, poate cel mai bine cotat popcorn producator trance, va lansa o editie Deluxe a celui mai recent album al sau, #musicislife. Aceasta va contine, pe langa hiturile de pe album, videoclipuri si nenumaratele fotografii de la concerte, remixuri si mashup-uri exclusive, plus doua piese noi: Steal You Away si Jar of Hearts.

Unul dintre remixurile de pe noul material ii apartine moldoveanului Andrew Rayel, care si-a exersat abilitatile de remixer pe Go It Alone (feat. Sarah Howells)

Roger Shah, JES & Brian Laruso – Higher Than The Sun (Aly & Fila Remix) [Black Hole Recordings]

Higher Than The Sun este cel mai recent single al balearicului Roger Shah, realizat impreuna cu originala voce JES + Brian Laruso. Black Hole a decis sa ii ofere un generos pachet de remixuri, iar printre cei care au contribuit se numara si egiptenii Aly & Fila, care si-au lansat de curand albumul Quiet Storm. Rezultatul? Uplifting vocal trance in stare pura.

Moonbeam with Matvey Emerson – Alive (Paul Thomas Remix) [Black Hole Recordings]

Nici bine nu s-a racit Madness, ca rusii de la Moonbeam revin cu Alive, cel de-al saselea single extras de pe albumul The Random. Release-ul contine, pe langa varianta originala, acest remix progressive, aranjat cu mare atentie de Paul Thomas.

Ultimele doua remixuri vor fi lansate pe 22 iulie 2013.

Care piesa va place cel mai mult?

Citește în continuare