Skip to content

Delia – Doar pentru tine (videoclip)

Delia lanseaza cel mai diferit videoclip de pana acum: Doar pentru tine vine cu o alta imagine, cu o poveste si mult dramatism.

 

Noul videoclip al Deliei este diferit fata de tot ce a facut pana acum, nu este comercial si nu o vedem in rolul unei papusi Barbie care ne canta in camera intregul videoclip.

Delia a inteles ca schimbarea este esentiala pentru a rezista pe piata muzicala si a trecut prin mai multe lucruri noi in ultimul an insa „Doar pentru tine” vine cu un sound al anilor \’90 si cu un videoclip inspirat parca dintr-un film artistic.

Regia a fost semnata de Vlad Fenesan si echipa Griffon & Swans, echipa creativa a Deliei este formata din Andra Moga, Dimitri Caceaune, David Gal si Edvigia Taru.

Din punct de vedere muzical, Delia a fost artistul roman cu cele mai multe single-uri si videoclipuri lansate si promovate in 2013 iar anul nu s-a terminat inca. Printre ele mentionam Cineva la usa mea produs de Adrian Sina, U (Fighting with my ghosts) cu tot cu videoclipul fantomatic sau colaborarea cu Bibanu MiXXl pentru La fel.

Ce parere ai de transformarea Deliei, este un cameleon?

Citește în continuare