Skip to content

Programul saptamanii in Club Midi

 Saptamana aceasta avem un eveniment foarte important: sarbatorim 6 ani de Club Midi! Programul saptamanii cuprinde:

 
Miercuri, 30 octombrie dam startul unei editii speciale Bootleg Paradise 
 
Jose Maria Ramon / Mathei
 
Pret intrare: 10 / 20 lei
Rezervari @ https://www.facebook.com/events/562492693828227/ 
Vineri, 01 noiembrie sarbatorim 6 ani de Club Midi
 
Nic Fanciulli / Dinky (djset with live vocals) / K!D Chriss
 
Incepand din toamna anului 2007, Club Midi a pus Clujul pe harta internationala a muzicii electronice si s-a impus ca un club de referinta, fiind si cel mai bine cotat club din Romania si Europa de Est (locul #28 in topul DJ Mag 2013). De 6 ani traim un adevarat Midi Show, un show continuu ce ofera o experienta unica pentru toti ce ne calca pragul. Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Luciano, Dubfire, Sasha, John Digweed, Marco Carola, Loco Dice, Lee Burridge, Booka Shade, dOP, Steve Lawler sunt doar cateva nume ce au lasat adevarate povesti in spate, ce ne-au facut sa intelegem altfel timpul…
 
Stabilita in Berlin, Dinky este originara din Chile si inca din copilarie a visat ca meseria sa sa fie legata strans cu muzica. Se pare ca lucrurile au fost in favoarea sa, iar acum artista este una dintre cele mai apreciate pe scena house si techno internationala.
 
Confirmarea lui Nic Fanciulli, ca si parte importanta a comunitatii internationale a muzicii electronice, a venit imediat dupa ce Pete Tong a inclus prima melodie a artistului, Mojolators Drifting, in emisiunea sa Essential Sellections.
Rezidenta alaturi de Carl Cox din Ibiza si multe alte evenimente si festivaluri s-au bucurat de prezenta acestui dj atat de popular.
 
Pret intrare: 20 / 30 lei
Rezervari @ https://www.facebook.com/events/179358678921607/ 
Sambata, 02 noiembrie este Moscow Night
 
Andrey Pushkarev / Mihai Popoviciu / Liquid / Adrianho
 
Seria de petreceri Moscow night reprezintă un concept aparte de evenimente, o poveste narată de cei mai apreciaţi dj ruşi, într-un decor ce aduce în memoria publicului atmosfera fostei URSS.
Întocmai după acest tipar se va desfaşura şi evenimentul Cyclic din Club Midi. 
 
Pret intrare: 20 / 30 lei 
RSVP @ https://www.facebook.com/events/710875638936126/
 Va asteptam la party in Club Midi!
 
 

Citește în continuare

Green Haloween @ Goblin Club

 Noaptea de Halloween este acea noapte din an in care ne putem costuma in cele mai trasnite personaje si ne putem lasa prada imaginatiei fara nicun fel de limite. Ti-ai…

Citeste mai mult