Skip to content

Afla care sunt cele 19 animatii inscrise pentru Oscar

Au fost anuntate cele 19 animatii inscrise in cursa pentru Oscar 2014. Din cele 19, doar 5 sunt norocoase. Cate dintre ele ati vazut si care credeti ca au sanse sa fie nominalizate?

N-a fost un an prea stralucit pentru animatii, dar tot s-au gasit cateva care sa concureze pentru mult-ravnitul premiu. Mai avem destul pana la cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, care va avea loc pe 2 martie 2014. Mai e destul pana vom afla care sunt cele 5 animatii care raman in cursa finala, lucru care se va intampla pe 16 ianuarie.

Ieri s-a facut publica lista celor 19 animatii care au sanse la Oscar. Multe dintre ele au avut sau vor avea, premiera si la noi asa ca in mare stim despre ce e vorba. In afara de deja celebrele productii Disney, Pixar, Dreamworks Animation avem si patru filme asiatice- The wind rises, cea mai recenta animatie a lui Hayao MiyazakiA letter to Momo,  Puella Magi Madoka Magica the Movie – Rebellion sau animatia coreeana The Fake si doua filme europene pe care le-ati fi putut vedea si-n cadrul Festivalului Animest – animatia spaniola O Apostolo si cea franco-belgiana Ernest si Celestine.

Aceasta este lista celor 19 animatii care se lupta pentru unul din cele 5 locuri:

“Cloudy with a Chance of Meatballs 2”
“The Croods”
“Despicable Me 2”
“Epic”
“Ernest and Celestine”
“The Fake”
“Free Birds“
“Frozen”
“Khumba”
“The Legend of Sarila”
“A Letter to Momo”
“Monsters University”
“O Apóstolo”
“Planes”
“Puella Magi Madoka Magica the Movie – Rebellion”
“Rio: 2096 A Story of Love and Fury”
“The Smurfs 2”
“Turbo”
“The Wind Rises”

Cate dintre animatiile de sus ati vazut si care ati vrea sa castige Oscarul? Anul trecut au fost nominalizate animatiile Brave, Frankenweenie, ParaNorman, The Pirates! Band of Misfits si Wreck-It Ralph. Mai stiti care  a castigat?

Daca tot vorbim de Oscar, ati vazut cele 10 filme care credem ca au sanse sa fie nominalizate?

Citește în continuare