Skip to content

Andrei Leonte – Te sun eu (poze filmari videoclip)

Andrei Leonte a filmat astazi videoclipului unui nou single vesel si energic: Te sun eu cu o poveste de dragoste si un scenariu scris si gandit chiar de el.

Andrei Leonte a lansat mai multe single-uri de cand a castigat primul sezon X Factor insa nu a reusit sa impresioneze posturile radio. De data asta, artistul e pregatit sa faca pe placul gusturilor selecte ale directorilor de playlisturi si a inregistrat o melodie pop simpla, vesela si usor de fredonat.

Te sun eu vorbeste despre dragostea adolescentina si vine cu un videoclip vesel in care multe fete si multi baieti se distreaza intr-un club, socializeaza si canta la karaoke. In tot acest timp, Leonte apare langa o posibila iubita cu care flirteaza la bar.

Scenariul videoclipului Te sun eu a fost gandit de Andrei, productia e semnata Roton iar regizorul a fost Bogdan Popescu care e cunoscut ca fiind mana dreapta a lui Anthony Icuagu pentru multe clipuri reusite.

Cea mai recenta lansare a lui Andrei Leonte a fost una pentru fanii lui de pe Facebook de care este apropiat: Unde-s multi puterea creste. In legatura cu noul single, Te sun eu, va putem spune ca va avea si o varianta in engleza atat pentru audio cat si pentru videoclip.

In galeria foto de mai jos gasesti mai multe poze realizate de colegul Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro

Citește în continuare