Skip to content

Postere de Oscar, varianta Lego

Nu mai e multa vreme pana vom afla care sunt castigatorii celei de-a 86-a editii a premiilor Oscar. Toata lumea se intrece in pronosticuri..noi va propunem niste postere haioase, in ton cu evenimentul:

Cu ocazia apropierii celui mai important eveniment din industria filmului, cei de la Yahoo movies s-au jucat putin si au realizat propria versiune a posterelor filmelor nominalizate, in varianta LEGO.

Prima animatie de lungmetraj realizata in totalitate din piese LEGO a intrat si in cinematografele din Romania si sper ca nu ati rarat-o.
Animatia 3D urmareste povestea lui Emmet, o figurina Lego obisnuita sa respecte regulile, care, dintr-o confuzie, ajunge o persoana cu capacitaţi extraordinare, singura care poate salva lumea. Este recrutat intr-o echipa care are misiunea de a-i impiedica uneltirile unui tiran malefic, fiind complet nepregatit pentru aceasta aventura.

Acestea sunt simpaticele postere:

Care vi se pare cel mai haios?

Va reamintesc ca Marea Gala va avea loc pe 2 martie, cand toti nominalizatii vor calca, cu emotii, pe covorul rosu al teatrului Kodak din Hollywood, sperand sa plece acasa cu un premiu.
Nominalizarile complete ale celei de-a 86-a editie a Premiilor Oscar le gasiti aici.

Citește în continuare