Skip to content

The Sacrament – un horror promitator

Fanii filmelor horror indie se pot in sfarsit delecta cu primul trailer al celui mai nou film marca Ti West (The House of the Devil, Trigger Man, The Innkeepers).

Noul film al cinestului Ti West se numeste The Sacrament si isi propune sa atinga un subiect care a captat atentia multor cineasti – cultul religios. Va reamintesc doar cateva filme bune aparute recent pe care sper ca nu le-ati ratat – The Master, Sound of my voice, Martha Marcy May Marlene, Red State, Holy Ghost People.

Realizat sub forma unui documentar fals, The Sacrament isi propune sa ne demonstreze ce se poate intampla atunci cand un lider carismatic isi foloseste forta pentru a servi raul. Mai exact avem un grup, format din Patrick (Kentucker Audley) un fotograf de moda, colegul sau Sam (AJ Bowen) si Jake (Joe Swanberg), corespondent pentru Vice Magazine, care decide faca un reportaj despre o comunitate religioasa condusa de un lider misterios numit Father (Gene Jones).  Acesta a adunat peste 200 de oameni care traiesc izolati intr-un loc pe care-l numesc \’Eden Parish.
Din trailer reiese clar ca acest paradis nu este atat de idilic pe cat poate parea la prima vedere :

 
Nu stiu voi, dar eu sunt foate curioasa sa vad ce a iesit! Filmul este produs de Eli Roth, un personaj care nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare.
Alte filme horror promitatoare care vor avea premiera anul asta gasiti aici.

Citește în continuare