Skip to content

Deepside Deejays – In My Heart (single nou)

Deepside Deejays lanseaza oficial primul single pe 2014, In My Heart intr-o noua formula.

Despre piesa baietii au declarat: Punem suflet la orice piesa, fie in calitate de artisti fie de compozitori/producatori. De altfel nici nu poti crea ceva fara sa te implici emotional. Cat traiesti inveti si ce inveti dai mai departe celor care vor sa te asculte. Si asta facem si noi, intr-un mod cat se poate de sincer. In my heart este exact asa cum suna: din suflet! Este o piesa optimista, cu un mesaj simplu, dar care exprima multe trairi si experiente pe care vrem sa le impartasim cu voi.

Piesa este compusa de Alstani Victor Razvan (Victor De La Pena) si Paduraru Silviu Marian (Dave Pryce) care de curand au infiintat un nou label, Metropolitan Records, textul fiind semnat de Andrei Leonte.

Cea mai recenta piesa postata de Deepside Deejays a fost We are liberty, imnul Liberty Parade 2013 alaturi de Liviu Hodor si Mona.

LIKE it?

Citește în continuare

Multumult @ Alandala

Primul concert al trupei Multumult va avea loc în Alandala, duminică, 23 martie, incepand cu orele 20:00.   În componența trupei sunt:  Călin Torsan – wind (Domnișoara Pogany, Einuiea)  Cosmo…

Citeste mai mult