Skip to content

Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sticky Fingers (videoclip nou)

A sosit videoclipul pentru Sticky Fingers, single-ul vocal dance care prevesteste o noua etapa pentru trio-ul britanic Above & Beyond – urmatorul album dupa Group Therapy.

Succesele se tin lant pentru Above & Beyond, chiar daca Tony, Jono si Paavo sunt priviti cu ochi nu tocmai buni de trancerii de moda veche, cei care inca tanjesc dupa uplifting-ul melodic care a consacrat Anjunabeats si artistii sai. Dupa ce au lansat la inceputul anului Acoustic si saptamana trecuta au primit vestea ca evenimentul ABGT 100 din Madison Square Garden este sold-out, britanicii au lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, intitulat Sticky Fingers si realizat in colaborare cu Alex Vargas. Sa il urmarim!

Confuzie. Acesta e cuvantul la care britanicii au vrut sa se rezume in privinta comportamentului protagonistului din materialul video, prins intr-un impas psihologic care nu-i mai da voie sa faca diferenta dintre realitate si fantastic. Totul se intampla din cauza iubitei sale, care i-a ramas in cap si care nu-i mai da pace. De aici si Get your sticky fingers out of my head!.

Above & Beyond au reusit cu Sticky Fingers sa ajunga la un compromis decent: breakdown trance, dominat de pian, incadrat intr-un instrumental electro-trousy, cu specificile ruperi de ritm si taieri de bassline dupa ultima nota din melodie. Master-ul suna exceptional, dar emotiile se simt numai si numai pe breakdown. Cred ca ati observat deja, noul single e produs pe sablonul ultimelor instrumentale de la Above & Beyond, Hello, Walter White si Mariana Trench. Unde sunt piesele precum Love Is Not Enough?

In fine, trance sau nu, noul single Above & Beyond este agreabil, dansabil, dar nu il vedem printre hiturile trance ale acestui an.

Voi ce spuneti? Are Sticky Fingers sanse sa devina hit?

Citește în continuare