Skip to content

Bitza lanseaza albumul Liniste – asculta aici!

 

Dupa 4 ani de pauza, Bitza lanseaza albumul Liniste, un material care cuprinde colaborari cu Ombladon, FreakaDaDisk, Subsemnatu si Planet H. Cum suna Liniste, Part 1, ascultati aici!

Liniste e cel de-al saselea material de studio al rapperului dupa Sevraj, Sinuciderea unui inger, Fapte bune, Sufletul orasului sau Goana dupa fericire, iar cateva dintre piesele de pe acest disc le-ati putut deja asculta.

Daca prima parte a fost lansata pe 22 mai 2014, partea a doua a materialului va fi lansata la finalul acestui an. “Liniste – partea 1” contine 10 dintre cele mai cunoscute piese ale lui Bitza, alaturi de piese nelansate si are ca invitati nume de referinta din hip-hop-ul romanesc – Ombladon, FreakaDaDisk, Planet H Doc, Subsemnatu, Alan si Kepa, si Dj PartyBusta.

 Stiu ca e album asteptat, nu am mai scos niciun material de patru ani, dar, intre timp, am lucrat si inregistrat foarte multe de piese. Asta este motivul pentru care m-am hotarat sa scot Liniste in doua parti spune Bitza. “Anul acesta se implinesc 10 ani de cand am lansat primul LP, “Sevraj”, o ocazie foarte buna pentru a scoate dublu album”, spune Bitza.

 

Tracklist:
Procedee
Lasa poantele (cu Subsemnatu)
E seara (cu Alan & Kepa)
Liniste
Nopti albe (cu Ombladon si FreakaDaDisk)
Unde nu va asteptati
Sare-n aer (cu Doc si Dj PartyBusta) Fack
Pasiunile inving legi
Jurnal de cord

Pe Bitza l-am mai putut asculta alaturid e Planet H cu piesa Eroare matematica, iar videoclipul reprezinta o partida de poker mai putin obisnuita. In plus, rapperul a colaborat recent si cu Miss Mary pentru trackul Ma joc cu focul.

Asteptati un album Bitza? Cum vi se pare ca suna?

 

Citește în continuare