Skip to content

Morandi – Living Without You (videoclip, single nou)

Morandi sarbatoresc zece ani de cand s-au lansat pe piata muzicala din Romania si lanseaza single-ul Living Without You. Cea mai noua piesa a proiectului beneficiaza de un clip dramatic, in care Randi joaca rolul principal, iar finalul nu e deloc unul fericit.
 
 

Povestea Living Without You e scoasa din scenariul obisnuit al baiatului bun, indragostit, care alege calea gresita pentru a-si face iubita fericita. Filmat la Buftea pe parcursul a 15 ore, pentru realizarea clipului si-au unit fortele echipele Famous Production, Universal Music Romania si Roco Media (Iulian Moga).

 “Living Without You este o piesa potrivita pentru zilele lungi si insorite de vara care urmeaza si sper sa va aud fredonand-o cat mai curand. Este o piesa cu si despre iubire, pentru ca, nu-i asa, fara iubire viata n-ar mai avea farmec. Love is the answer! “, declara Randi Piesa va fi inclusa pe viitorul album MORANDI, ce urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Ce se intampla, aflati mai departe.

Baietii au tinut sa le multumeasca fanilor odata cu lansarea acestei piese pentru toti anii in care au stat alaturi de ei. Totusi, Morandi nu au mai fost atat de difuzati pe radio ca in urma cu cativa ani, desi comeback-ul lor cu Everytime We Touch a fost primit cu entuziasm. 

“Anul acesta se implinesc 10 ani de cand trupa Morandi exista pe piata. Living Without You este un single care marcheaza o trecere la urmatorul deceniu. Si odata cu aceasta lansare, vrem sa le multumim tuturor fanilor Morandi care ne-au fost alaturi. Pentru ei facem muzica”, spune Marius Moga

Chiar si asa, Moga nu lipseste deloc  de pe radiourile romanesti. Dupa ce in urma cu ceva vreme il ascultam alaturi de Stefan Banica pe piesa Ce e dragostea, anul trecut ne-a spus ca e Sus pe toc cu Shift, iar acum inca e in topul celor mai difuzate piese romanesti cu Andra si Atata timp cat ma iubesti. 

Va place piesa, poate ajunge pe radio? De videoclip ce ziceti?

Citește în continuare