Skip to content

Maroon 5 – V (coperta album, tracklist)

Maroon 5 aduce albumul V cu cea mai simpla coperta a anului! Cum arata noul artwork si ce alte colaborari surpriza include tracklist-ul lui Adam Levine si al colegilor sai?

Mult asteptatul albumul Maroon 5 e gata de lansare insa fanii trebuie sa mai astepte pana pe 2 septembrie sa il asculte in intregime. Desi primul single de pe materialul intitulat simplu V nu se bucura de succesul nebun pe care l-au avut alte piese ale trupei americane, baietii au pregatit un mix interesant pentru toamna care urmeaza.

V va aparea online pe 2 septembrie 2014 prin 222 Records / Interscope Records iar Adam Levine si colegii au postat online coperta si tracklistul ce include o colaborare cu Gwen Stefani si niste B-sides.

1. Maps
2. Animals
3. It Was Always You
4. Unkiss Me
5. Sugar
6. Leaving California
7. In Your Pocket
8. New Love
9. Coming Back For You
10. Feelings
11. My Heart Is Open ft. Gwen Stefani

B Sides-
1. ShootLove
2. Sex and Candy
3. Lost Stars

In SUA, melodia MAPS a reusit sa intre in top 10 ajutata, bineinteles, si de vanzarile de pe iTunes si de punctele de streaming de pe YouTube. PLAY!

Pentru noul album, Adam Levine, Mickey Madden (basist), James Valentine (chitarist) si Matt Flynn (tobosar si percutionist), au lucrat cu Sia in compozitie si cu claparul lor de la inceputuri – Jesse Carmichael.

Cel mai recent videoclip lansat de Adam si colegii sai, inainte de Maps, a fost Love Somebody in primavara lui 2013!

Iti place noua coperta pentru V?

Citește în continuare