Skip to content

Les Elephants Bizarres – Necunoscut (videoclip nou)

Les Elephants Bizarres lansează videoclipul singleului ”Necunoscut”, cel de-al șaptelea din carieră. Timp de o zi întreagă, membrii formației au colindat Bucureștiul, pe o platformă, cu biciclete Pegas dar și pe jos, în Centrul Istoric, de la Universitate la Herăstrău, de pe podul Basarab până la Piața Unirii.

 

Timp de o zi întreagă, membrii formației au colindat Bucureștiul, pe o platformă, cu biciclete Pegas dar și pe jos, în Centrul Istoric, de la Universitate la Herăstrău, de pe podul Basarab până la Piața Unirii. Au coborât și în subteran, la metrou, ba chiar i-au dăruit flori unei fete aflate într-un taxi. Ca de fiecare dată, băieții își vor surprinde fanii cu o apariție inedită deoarece fiecare interpretează un rol: Claudiu Șerban (tobe)- skater, Nicolae Cazacu (clape) – statuie vivanta, Mihai Marin (bass) – pictor, Jean Piloiu (chitară)– cameraman, Sofian Miron (saxofon) & Ati de Chile (percuție) – muzicanți ambulanți, în timp ce Ștefan Matei (solist) este catalizatorul acestei experiențe inedite prin jungla urbană. Deși aflați la al șaptelea videoclip, filmările au fost o provocare.

Noi trebuia să ne mișcăm foarte lent iar din cauza asta, mersul prin oraș a durat destul de mult. Chiar și playbackul a fost de trei ori mai lent pentru a putea obține ulterior efectul dorit”, povestește Ștefan.

Les Elephants Bizarres se află la cea de-a treia colaborare cu casa de producție SPIDER, după ”Wish” (în care apar imagini din Kiddo, primul film interactiv din România) și ”In Culori”.

Am încercat sa comprimăm timpul. Să-l introducem într-o melodie. Să-i dăm foc și să explodeze. Să punem multe ingrediente și să le amestecăm. Cât mai creativ”, spune Milo Simulov, regizorul videoclipului.

LIKE it?

Citește în continuare