Skip to content

Bedrock a lansat remixul romanului BOg pentru clasicul „Gridlock” al lui John Digweed

BOg (Bogdan Tanase pe numele sau real), DJ-ul care a reprezentat Romania la Ibiza, in finala competitiei Burn Residency 2014, a reusit performanta de a-si semna remixul pentru Gridlock, una dintre piesele clasice ale lui John Digweed, la reputatul label international Bedrock.

Cafe Mambo, Sands Beachclub, Savanna, Mambo Sushi si postul radio Ibiza Sonica sunt locatiile din Ibiza in care BOg a avut ocazia sa isi faca auzita muzica pe tot parcursul verii, ca urmare a selectarii sale, dupa cele doua saptamani de bootcamp din cadrul Burn Residency 2014, sa faca parte din echipa de 5 cei mai buni DJ-i din concurs. Practic, BOg a castigat una dintre cele 5 rezidente puse la bataie de Burn, Ibiza devenind astfel casa lui pentru sezonul estival.

Totusi, pentru BOg, highlight-ul din cadrul Burn Residency 2014 a fost altul. Una dintre provocarile din bootcamp a fost The Remix Challenge, unde cei 18 DJ-i din competitie au fost pusi sa remixeze o piesa de baza din discografia lui John Digweed, colaborarea cu Nick Muir lansata in 2007, intitulata Gridlock.

Lui John Digweed, mentor al programului Burn Residency, i-a placut atat de mult varianta remix realizata de romanul nostru, incat BOg s-a intors acasa cu cea mai mare realizare a lui pana in momentul de fata pe partea de producing: remixul a fost lansat ieri, 15 septembrie, la cunoscuta casa de discuri Bedrock, gestionata de John Digweed si Nick Muir, autorii Gridlock.

“burn Residency a schimbat multe pentru mine, aici am cunoscut oameni deosebiți, am pus muzică în locuri precum Sankeys, Cafe Mambo, Ushuaia, Privilege, Space, locuri în care nici nu mă gândeam că voi ajunge vreodată. burn Residency nu este un program unde vii și înveți, aici vii să demonstrezi că ai potențial și meriți să fii ajutat mai departe. Nu m-am gândit niciodată că voi pleca acasă, am avut o atitudine pozitivă de la început și cred că asta m-a ajutat foarte mult.” – BOg (Bogdan Tanase)

Sper ca în Ibiza să învâț cât mai multe lucruri interesante și să cunosc oameni noi din industrie, spunea BOg inainte de a pleca la Ibiza. A reusit mult mai mult: a mixat in cele mai hot cluburi de pe Insula si a reusit sa isi semneze la Bedrock remixul pentru John Digweed, realizat acolo, la fata locului. O performanta care va fi greu de atins de cel care va reprezenta anul viitor Romania la Ibiza, in cadrul Burn Residency.

Unde il vedeti pe BOg peste 5 ani?

Citește în continuare