Skip to content

Concert Gheorghe Zamfir de Craciun

Mari vedete ale scenei românești își dau întâlnire în 18 decembrie la Sala Palatului din București pentru un spectacol extraordinar de Crăciun, ce se anunță a fi evenimentul lunii decembrie.

Alături de gazda acestei seri de gală, marele maestru al muzicii Gheorghe Zamfir, vor fi artiști de geniu ai scenei românești, violonistul Eugen Sârbu, venit special împreună cu vioara sa Stradivarius de la Londra, actorul Dan Puric ce pregătește un moment unic, dedicat acestui spectacol, soprana Alexandra Coman, pe care ați putut să o urmăriți evoluâmd alături de Placido Domingo sau Jose Carreras, emblematicul cor de camera Madrigal și , nu în ultimul rând, Orchestra Națională Gheorghe Zamfir, sub bagheta carismaticului dirijor Florin Totan.

Programul concertului din 18 decembrie va cuprinde prelucrări folclorice românești, interpretate în mod autentic, melodii celebre din repertoriul internațional, lucrări clasice şi creații proprii ale maestrului Gheorghe Zamfir, dar și inspiratele momente artistice semnate de inegalabilul Dan Puric.

Biletele pentru concertul extraordinar de Crăciun ”Gheorghe Zamfir și invitații săi” au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Sala Palatului, Cinema Patria, TNB, in magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Libraria Eminescu, in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER si online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro si www.ticketnet.ro.

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

VIP -199 Ron Cat. I: 149 Ron Cat.II – 99 Ron Cat.III – 75 Ron; Cat IV – 49 Ron.

Citește în continuare

Firma lanseaza albumul Descantece

Joi 16 octombrie, se cântă și se descântă în Biserica de Argint, se răstălmăcește istoria muzicii alternative românești odată cu lansarea unui nou album FIRMA: `DESCÂNTECE`. Cu un sound complex…

Citeste mai mult