Skip to content

Concurs BIEFF 2014! Castiga 5 Invitatii duble pentru 5 Teme ale Competitiei Internationale BIEFF!

Festivalul Internaţional de Film Experimental BIEFF aduce pe ecranele din București filmele maeștrilor experimentali din cele mai importante festivaluri europene.

Cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film Experimental București BIEFF va avea loc în perioada 10-14 decembrie 2014, la CinemaPRO și Cinema Elvira Popescu.

BIEFF este primul eveniment din România destinat filmului de avangardă și artei vizuale care are ca scop promovarea creaţiilor inovatoare și a unor artişti cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane, care, în acelaşi timp, explorează cu îndrăzneală limitele limbajului cinematografic. Alaturi de selectia romaneasca si competitia internationala, BIEFF continuă programul de succes prezentat în colaborare cu una dintre cele mai importante manifestări culturale axate pe experimentul cinematografic: Programul Special Oberhausen, dedicat în acest an femeilor regizor, cărora le-au revenit majoritatea premiilor la Oberhausen 2014.

CONCURS!

Punem in concurs cinci invitații duble gratuite. Cinci teme BIEFF: Alternative History, Family Ties, Recycled Cinema, In Search of a Soul și Urban Ghosts.

Lasa un comentariu mai jos in care ne spui la ce tema vrei sa ajungi si ce vrei sa vezi si intri in joc. Concursul se incheie pe 8 decembrie, castigatorii vor fi anuntati prin emailul pe care l-au folosit cand au postat comentariul si vor fi alesi prin tragere la sorti pe random.org.

Vezi AICI alte detalii despre BIEFF 2014!

Citește în continuare

Coldplay anunta ultimul album

Coldplay au facut un anunt cel putin surprinzator. Din felul in care solistul trupei, Chris Martin, s-a exprimat lasa sa se inteleaga ca urmatorul lor disc este ultimul. Head Full…

Citeste mai mult