Skip to content

Ne-Yo – Make It Easy (piesa noua)

In asteptarea noului sau album de studio, Ne-Yo vine cu o noua piesa. Make It Easy e o piesa mid-tempo in care cantaretul cauta femeia care il va iubi si atunci cand nu mai are milioane in conturi si nu va mai fi faimos.

Viitorul album al artistului R&B, Non-Fiction, este cel de-al saselea material al sau de studio si ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut, insa lansarea acestuia a fost amanata pentru sfarsitul lunii ianuarie. I\’m a storyteller: with this album, I wanted to put a magnifying glass on that, the singer recently said of the project…I wanted \’Non-Fiction\’ to feel cinematic: each track gives listeners something entertaining, yet if they take their time with it, they\’ll discover different dimensions and subplots.

Non-Fiction cuprinde piese in care apar ScHoolboy Q, T.I., Jeezy, Juicy J, si Pitbull, si productii semnaate Shae Taylor, Stargate, Key Wane si Glass John. Una dintre primele piese lansate de Ne-Yo a fost She Knows, cu un videoclip provocator in care personajele principale erau stripperitele. Recent, cantaretul si producatorul a lansat colaborarea cu Pitbull, Time of Our Lives, un track cu potentian de hit si cu un clip care ne duce inapoi la inceputul anului 2000.

Va place noua piesa a lui Ne-Yo?

Citește în continuare