Skip to content

Above & Beyond ne arata cum au facut albumul We Are All We Need (videoreportaj)

Catalogata de multi drept cea mai depresiva din an, ziua de ieri a fost speciala si indelung asteptata de cei care iubesc muzica dance, dar mai ales de catre tranceri. Asta pentru ca britanicii de la Above & Beyond si-au lansat noul album, We Are All We Need.

Am tot vorbit anul trecut despre cel de-al treilea disc marca Above & Beyond si single-urile extrase de acest nou material discografic si probabil ca acum va intrebati ce rost isi mai are inca un articol despre We Are All We Need daca nu e un review al celor 16 piese.

O sa va lasam sa il ascultati si sa decideti voi daca noul album va place mai mult decat Group Therapy si daca se ridica macar la 50% din nivelul albumului de debut din 2006, Tri-State (iar cu aceasta remarca am spus tot). Intre timp, puteti urmari The Making of the album, un videoreportaj care ne arata cum Jono, Paavo si Tony au lucrat la noul album alaturi de Andrew Bayer, Alex Vargas, Zoe Johnston si Gemma Hayes. In plus, aflam povestea din spatele We Are All We Need, spusa cu o mare sinceritate de trioul britanic.

Noul album Above & Beyond cuprinde 16 piese, dintre care doar 3 fara voce. La realizarea lui au contribuit Zoe Johnston, Alex Vargas, Gemma Hayes si, spre bucuria celor care inca mai cred ca Above & Beyond vor reveni la proiectul Oceanlab, Justine Suissa.
 
Pe una dintre piese, Excuses, auzim chiar vocea lui Tony McGuiness, unul dintre cei trei oameni care ne-au oferit atatea bucurii de-a lungul ultimilor 10 ani. Albumul Group Therapy si compilatiile Anjunabeats Volume se numara printre ele, insa nimic nu egaleaza Tri-State, albumul de debut al britanicilor care nu lipseste din playlisturile tranceilor inraiti.

Above & Beyond – We Are All We Need (album tracklist)
01. Above & Beyond – Quieter Is Louder
02. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – We\’re All We Need
03. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Blue Sky Action
04. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Peace Of Mind
05. Above & Beyond feat. Gemma Hayes – Counting Down The Days
06. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sticky Fingers
07. Above & Beyond – Hello (Album Mix)
08. Above & Beyond feat. Justine Suissa – Little Something
09. Above & Beyond feat. Alex Vargas – All Over The World
10. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Fly To New York
11. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Making Plans
12. Above & Beyond – Out Of Time
13. Above & Beyond – Excuses
14. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Save Me
15. Above & Beyond feat. Alex Vargas – Sink The Lighthouse
16. Above & Beyond feat. Zoë Johnston – Treasure
 
Piesa noastra favorita de pe album e Sink The Lighthouse si speram sa primeasca un remix uplifting. A voastra?

Citește în continuare