Skip to content

Antonia lanseaza primul ei album!

Antonia lanseaza primul ei album din cariera, un material care include toate hiturile pe care cantareata le-a lansat pana acum. This is Antonia include Marabou, featuringul cu Jay Sean – Wild Horses si multe alte trackuri pe care le-am ascultat din partea ei pana acum. 

Albumul este structurat astfel incat tonurile lente alterneaza cu cele ritmate ce invita la dans si reprezinta nu doar o colectie de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat viata personala si profesionala, momente pe care Antonia a ales sa le exprime si sa le impartaseasca prin intermediul muzicii.

Sunt foarte fericita ca am lansat primul meu album. \’This is Antonia\’ este rodul muncii din ultimii 5 ani, contine piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din Romania si din strainatate”, a declarat Antonia.

Antonia s-a remarcat pe piata muzicala inca de la debutul sau in 2010, frumusetea si talentul sau neputand trece neobservate. Artista a ajuns, astfel, sa domine scena romaneasca si chiar internationala inca de la varsta de 21 de ani dand lovitura de la primul hit, “Morena”, alaturi de Tom Boxer.

Antonia si-a format o comunitate de milioane de fani fiind una dintre cele mai iubite artiste din Romania. In plus, a reusit sa stranga zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, a primit premii importante printre care trofee la Media Music Awards sau Romanian Music Awards si a fost desemnata si “Best Pop Artist” in cadrul gale organizate de revista Elle.

Cantareata a creat si un teasing pentru album in cadrul concertului sustinut alaturi de Alex Velea la Sala Palatului in fata a 4000 de spectatori. Evenimentul i-a reunit si pe Smiley, Marius Moga, Cabron, Puya, Sisu, Baxter sau Dan Bitman, iar impreuna cu o echipa de dansatori extraordinari si cu efectele vizuale dirijate de Iulian Moga, Antonia si Alex au facut un show incendiar.

Albumul “This is Antonia” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron si este disponibil deja in magazinele de specialitate.

Antonia – This Is Antonia Tracklist

Marabou
Wild Horses (feat. Jay Sean)
Chica Loca
Shake It Mamma
Jameia
Hurricane (feat. Puya)
Marionette
Party
I Got You
Hawaii
Painkiller
Morena (Tom Boxer feat. Antonia)

 

Chiar daca Antonia nu a intrat pe radio in heavy rotation cu piesa Chica Loca, o vedem in schimb in videoclipul pentru Defectul tau sunt eu, cel mai nou single lansat de Alex Velea.  

 Care dintre piesele Antoniei va place mai mult? 

Citește în continuare